Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γεώργιος Κυριακόπουλος στην κινητοποίηση στο Γομοστό για την διαγράμμιση στην Πατρών - Πύργου

Ο Γεώργιος Κυριακόπουλος στην κινητοποίη...

Τι δήλωσε το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και υπ. Βουλευτής Αχαΐας

Δυναμική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Γομοστού που πραγματοποίθηκε για τις διαγραμμίσεις της Πατρών Πύργου. Με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικης Αχαιας της Κοινοτικής Ενότητας κ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γομοστου έγινε η συγκέντρωση των κατοίκων με ολιγόλεπτο συμβολικο κλείσιμο του δρόμου.

Οι κάτοικοι του Γομοστού, αλλά και πολλών άλλων χωριών της Δυτικής Αχαΐας επισημαίνουν ότι οι διαγραμμίσεις αυτές έγιναν χωρίς καμία μελέτη και ουσιαστικά τους αποκλείουν από την Εθνική οδό, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις τους.

Στην κινητοποίηση βρέθηκε και ο Γεώργιος Κυριακόπουλος, ο οποίος ανέφερε:
"Το αίτημα φορέων κ κατοίκων της περιοχής για δημιουργία προϋποθέσεων συγκοινωνιακής σύνδεσης των χωριών μεταξύ τους, δημιουργία κόμβων ασφαλείας, είναι απόλυτα δικαιολογημένο αφού η τοποθέτηση των κορυνων στο οδόστρωμα, τους αναγκάζει να μετακινούνται χιλιόμετρα ανά κατεύθυνση για να φθάσουν στα σπίτια τους να εργαστούν στα χωράφια τους.

Η κατασκευή του έργου της νέας Εθνικής οδού είναι αδιαπραγματευτη κ χρόνιο αίτημα, με πρόβλεψη όμως κ των αναγκών των κατοίκων που σήμερα ταλαιπωρούνται σε δύσκολες εποχές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις