Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Γέφυρες" της Αχαΐας με την Ελβετία και την Πολωνία- Στην Πάτρα οι Πρέσβεις τους- ΒΙΝΤΕΟ

"Γέφυρες" της Αχαΐας με την Ελ...

Συναντήσεις με φορείς

Στην Πάτρα βρίσκονται σήμερα οι Πρέσβεις της Ελβετίας και της Πολωνίας, οι οποίοι έχουν σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων,με στόχο την ανάπτυξη γεφυρών συνεργασίας με την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα. Βασικοί τομείς για την ανάπτυξη συνεργασίων είναι η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός και η πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Στόχος της επίσκεψης είναι  η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και παράλληλα η ανάπτυξη εμπορικών, επενδυτικών και μορφωτικών σχέσεων καθώς και η συνεργασία επιχειρήσεων της Αχαΐας με αντίστοιχες σε Ελβετία και Πολωνία.

Η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο Πατρών θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες συνεργασίας και ανάδειξης της περιοχής γι’ αυτό και το πρόγραμμα επίσκεψης των πρέσβεων Ελβετίας και Πολωνίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνάντηση μαζί τους. Η συνάντηση είναι αποτέλεσμα των επαφών που έκανε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ελβετίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η συνάντηση εργασίας με τους φορείς πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο ξενοδοχείο My Way. Αύριο οι Πρέσβεις θα επισκεφθούν τη Ζαρούχλα.

Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις