Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάρκου - Αναγνωστοπούλου: «Χρυσοπληρωμένες κορίνες αντί για ασφάλεια στην Πατρών - Πύργου»

Μάρκου - Αναγνωστοπούλου: «Χρυσοπληρωμέν...

Tι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου σε ανακοίνωσή τους για τη ασφάλεια της Πατρών - Πύργου αναφέρουν: "Από τις αρχές του έτους 2020, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εφαρμόζοντας στην πράξη το γνωστό γαλάζιο δόγμα περί “καθόλου ουσίας και πολύ επικοινωνίας”, ανακοίνωναν ότι πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειαςστον αυτοκινητόδρομο «Πάτρα – Πύργος».

Πριν από λίγους μήνες, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν αλλεπάλληλων συσκέψεων, πανηγύριζε για την υπογραφή της σύμβασης του έργου αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας στον αυτοκινητόδρομο «Πάτρα – Πύργος», προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, όταν πλέον ξεκίνησαν τα έργα αυτά,  κατανοήσαμε όλοι πως ακριβώς σκέφτονται να διαθέσουν τα 30 εκατ. ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων οι άνθρωποι του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σε εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια σήμανσης [κορίνες],αγνώστου μέχρι στιγμής κόστους, με τα οποία χωρίζουν ολόκληρους οικισμούς στα δυο, αποκλείοντας τους κατοίκους από την  μετάβαση στα κτήματά τους και στα ζώα τους, δυσκολεύοντας τα απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών και μειώνοντας τη δυνατότητα των οχημάτων έκτακτης ανάγκης [ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, κλπ] να κινηθούν ασφαλώς και εγκαίρως για την αντιμετώπιση διαφόρων περιστατικών.

Η αριστεία στα καλύτερά της!!!"

 


 Με εκτίμηση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις