Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στύλιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και...

Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μπαρής ενημέρωσε τον κ. Στύλιο & για την Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας ζητώντας και την οικονομική στήριξη του Υπουργείου για την προσεχή διοργάνωση

Σημαντικά θέματα που αφορούν στον Δήμο Ερυμάνθου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος.

Στη συνάντηση που έγινε σε θετικό κλίμα, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου έθεσε στον κ. Στύλιο σοβαρά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η ανάγκη βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας με νέα έργα και συμπληρωματικές εργολαβίες, η επέκταση του αρδευτικού δικτύου από το Φράγμα Ντασκά και η ενίσχυση των υποδομών άρδευσης με τη δρομολόγηση νέων έργων κορυφαίας σημασίας για την περιοχή, η οποία επενδύει στον πρωτογενή της τομέα. Μάλιστα, ο κ. Μπαρής κατέθεσε στον υφυπουργό συγκεκριμένες προτάσεις για τέτοια μεγάλα αρδευτικά έργα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Θόδωρος Μπαρής ενημέρωσε τον κ. Στύλιο για την Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας ζητώντας και την οικονομική στήριξη του Υπουργείου για την προσεχή διοργάνωση. Όπως είπε, ο κ. Μπαρής, η Έκθεση που δεν πραγματοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, επανέρχεται δυναμικά και ανανεωμένη με πιο διευρυμένα χαρακτηριστικά που θα αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και θα εδραιώσουν περαιτέρω τη δικτύωση του γεωργικού και κτηνοτροφικού κλάδου με την αγροτική οικονομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις