Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ίντρις Έλμπα έχει έναν κανόνα για να διατηρεί ευτυχισμένο τον γάμο του

Ο Ίντρις Έλμπα έχει έναν κανόνα για να δ...

O γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Σαμπρίνα Ντάουρε από το 2009 κι ενώ έχει κάνει άλλους δύο γάμους, αυτή τη φορά δεν σκοπεύει να κάνει... κάποιο λάθος

Μετά από τρία χρόνια γάμου, ο Ίντρις Έλμπα και η σύζυγός του Σαμπρίνα Ντάουρε, μοιράστηκαν κάποιες νέες λεπτομέρειες για την ιστορία του έρωτά τους και πώς κρατούν ευτυχισμένο τον γάμο τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο περιοδικό PEOPLE, στην οποία προώθησαν τη δεύτερη σεζόν του podcast τους «Coupledom», το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε τον βασικό κανόνα της αρμονικής σχέσης τους.

Αρχικά η Ντάουρε εξομολογήθηκε ότι ο δεσμός τους δεν ξεκίνησε με την καλύτερη ομαδική δουλειά, δηλώνοντας: «Δεν είναι 100 τοις εκατό εύκολο να συνεργαστείς με κάποιον με τον οποίο έχεις σχέση, αλλά νιώθω ότι σίγουρα βρήκαμε τον δρόμο μας», με τον Έλμπα να προσθέτει ότι το ζευγάρι έχει μάθει να ξεπερνάει τις διαφωνίες του, ειδικά στις «καθημερινές διαμάχες», μην αφήνοντας τις διαφορές τους να ξεπεράσουν την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον.Αναφορικά με τον κανόνα που τηρούν κατά γράμμα, ειδικά όταν προηγείται κάποιος καυγάς, ο διάσημος ηθοποιός σημείωσε πως:

«Γενικά, αν έχουμε μια διαφωνία, δεν μας αρέσει να πηγαίνουμε για ύπνο θυμωμένοι. Αυτό είναι ίσως το μόνο πράγμα που προσπαθούμε πάντα να μην κάνουμε».

Οι δυο τους γιόρτασαν πρόσφατα την τρίτη επέτειο του γάμου τους, ενώ είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια.

Παλαιότερα, ο Ίντρις Έλμπα είχε παντρευτεί το 1999 την Κιμ Έλμπα, αποκτώντας μία κόρη και το 2006 παντρεύτηκε τη Σόνια Νικόλ Χάμλιν, με την οποία χώρισε σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight