Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Με πίεσε πολύ, εγώ δεν ήθελα να με βρίζουν»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Με πίεσε πολύ, εγ...

"Είχα πολλά ψυχοσωματικά, θέμα με το στομάχι μου κι είχα πει στην Βάνα Δημητρίου πως και να πήγαινε τρίτη χρονιά, δεν θα συνέχιζα"

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για το ρόλο που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στον κoινό μέσα από το «Μπρούσκο» και πόσο δύσκολα πέρασε με τον ήρωα που υποδύθηκε.

 «Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν στην Αμερική, όπου τραγουδούσα μαντινάδες από το «Μπρούσκο» και ο Ανδρέας μου είπε: «Τι θα έλεγες για την ανατροπή; Εγώ δεν ήθελα να με βρίζουν, να χαλάσω το προφίλ μου. Με πίεσε πολύ. Προοριζόμουν για άλλον ρόλο κι ήρθε μια μέρα και μου είπε να κάνουν έναν κακό, ένα δολοφόνο. Ούτε ο serial killer ήταν στο πρόγραμμα. Έλεγα συνέχεια όχι. Πίεση στην πίεση, είπα τελικά το ναι και τότε ορκίστηκα πως αυτόν τον ρόλο, ακόμα κι ο χειρότερος να είναι στον πλανήτη, εγώ θα κάνω να τον αγαπήσουν.

Είχα πει σε όλους να με φωνάζουν «Ορφέα» δύο χρόνια για να μπαίνω στο πετσί του ρόλου. Τη γυναίκα που έκανε τη μητέρα μου την πονούσα όταν την έπιανα και της ζητούσα χίλια συγγνώμη, γιατί μου έβγαινε πάνω στο ρόλο το μίσος για εκείνη. Είχα πολλά ψυχοσωματικά, θέμα με το στομάχι μου κι είχα πει στην Βάνα Δημητρίου πως και να πήγαινε τρίτη χρονιά, δεν θα συνέχιζα. Τους φόνους μπορεί να μην τους έκανα για εσάς όλους αλλά εγώ στο μυαλό μου τους έκανα. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό έτσι όπως το είχα χτίσει. Έδωσα το παραπάνω κι έγινε η ανατροπή, αφού έγινα ο πρωταγωνιστής, ενώ δεν ήμουν».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight