Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκτονία 14χρονου: Κρίσιμη η κατάθεση καθηγήτριας - Εξετάζεται το λάπτοπ του παιδιού

Αυτοκτονία 14χρονου: Κρίσιμη η κατάθεση ...

Φως στα αίτια

Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 14χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στον Κολωνό, ερευνά σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να διευκρινιστεί ο λόγος που τον ώθησε στο απενενοημένο διάβημα ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.
 
Το λάπτοπ παρέδωσε σύμφωνα με πληροφορίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η μητέρα του 14χρονου και έχει μεταφερθεί ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για το τραγικό συμβάν.

Σημαντική κρίνεται η κατάθεση αύριο, Πέμπτη, της καθηγήτριας που ήταν κοντά στο παιδί και εκτιμάται ότι θα δώσει χρήσιμες για την έρευνα πληροφορίες. Την ίδια ημέρα θα καταθέσει και ο προπονητής του 14χρονου, αλλά και η μητέρα του η οποία τον βρήκε απαγχονισμένο με μια ζώνη.

 Ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε σήμερα Τετάρτη, όπως ο αδερφός και ο διευθυντής του σχολείου. Κατάθεση επίσης έδωσαν δύο συμμαθήτριες του 14χρονου αλλά και το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που έφτασε πρώτο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δωμάτιο του παιδιού στο διαμέρισμα του Κολωνού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις