Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θύμιος Μπουγάς- Δραματική έκκληση της αδερφής του: "Βοηθήστε να βρεθεί, ανησυχώ για τον αδελφό μου"

Θύμιος Μπουγάς- Δραματική έκκληση της αδ...

13η ημέρα χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής

Συνεχίζει να αγνοείται για 13η συνεχή μέρα ο Θύμιος Μπουγάς, όταν είχε επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου για να ζητήσει προστασία λόγω του συστηματικού bullying που δεχόταν.

Ακόμα και σήμερα, άπαντες αναζητούν ένα σημείο ζωής του 39χρονου άνδρα και εκφράζουν φόβους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, ελπίζοντας πως απλά έχει κρυφτεί κάπου για να προστατευτεί και να ηρεμήσει.

 ‘Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί και να είναι καλά ο αδελφός μου.” Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου η αδελφή του, η μοναδική συγγενής που έχει στον Πύργο.

Η ίδια, που έχει δώσει και αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, έμαθε για το περιστατικό από την τηλεόραση αφού αρχικά δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια, δεν είχαν οι δύο τους επικοινωνία.

Καταδικάζει τα όσα έγιναν εις βάρος του αδελφού της και ζητά την τιμωρία των υπευθύνων επισημαίνοντας ότι ανησυχεί για τον 39χρονο . Σε αγωνία βρίσκονται και τα αδέλφια του Θύμιου Μπουγά, τέσσερα από τα οποία ζουν με την μητέρα τους σε χωριό της Γορτυνίας στον Νομό Αρκαδίας. Στο μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις