Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο για τον δικηγόρο της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο για τον δικηγόρο τ...

«Αν δεν φορούσα ζώνη...»

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο γνωστός δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε να γίνει «σμπαράλια».

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην υπόθεση «θρίλερ» της Πάτρας περιέγραψε το τροχαίο ατύχημα. 

«Αν δεν φορούσα ζώνη»
«Είχαμε ένα περιστατικό, αλλά τουλάχιστον ο Θεός βοήθησε και μπορώ και είμαι εδώ και σας μιλάω. Θα μπορούσα να μην είμαι εδώ αν δεν φορούσα τη ζώνη ασφαλείας. Οδηγούσα για να πάω στην Πάτρα. Μας έσπρωξε ένα αυτοκίνητο από πίσω, αυτό το αυτοκίνητο έφυγε και για αυτό αναζητούνται και τα αίτια από την υποδιεύθυνσή της τροχαία Μεγάρων, για να δούμε τι ρόλο έχει παίξει αυτό το αυτοκίνητο και εμείς πέσαμε στο μπροστινό αυτοκίνητο, όπου δυστυχώς οι οδηγοί έτρωγαν» είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Το αυτοκίνητο σηκώθηκε σαν σούζα, άνοιξαν οι αερόσακοι και από θαύμα μόνο έχω ένα κάταγμα στο χέρι» πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Ανδρεάς Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις