Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται μεγάλη πτώση θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Έρχεται μεγάλη πτώση θερμοκρασίας με βρο...

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καλοκαίρι… θύμιζε  ο καιρός τις τελευταίες ημέρες, με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 32 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές!

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κάνει ήδη τις πρώτες βουτιές. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν τα σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει, με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Σάκης Αρναούτογλου, αναμένεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Και από τους 30 βαθμούς που έφθασε σε κάποιες περιοχές της χώρας, θα πέσει έως και 10 βαθμούς Κελσίου.

Η μεταβολή θα αρχίσει να εμφανίζεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αρχικά στην Βόρεια Ελλάδα όπου θα υπάρξουν και πιο έντονα φαινόμενα (βροχές) και από την Πέμπτη σε όλη την χώρα, με ψυχρές αέριες μάζες από την Ουκρανία να μεταφέρονται προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

Η διαταραχή αυτή θα διαρκέσει έως και το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τους βοριάδες να κάνουν έντονη την παρουσία τους ιδίως στο Αιγαίο. Όπως και να έχει πάντως, με την φετινή άνοιξη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καλό θα είναι εκτός από το μαγιό σας να πάρετε και μία ζακέτα μαζί, όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις