Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάλφα Αχαΐας: Νεκρός και ο παππούς μετά τη 19χρονη εγγονή και τον 51χρονο πατέρα της- Η τραγική ειρωνεία

Κάλφα Αχαΐας: Νεκρός και ο παππούς μετά ...

Σήμερα η κηδεία της 19χρονης

Απίστευτος ο θρήνος στο χωριό Κάλφα Αχαΐας. Μετά τον 51χρονο οδηγό του αγροτικού οχήματος Βασίλη Κωστόπουλο, που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην ΕΟ Πατρών – Τριπόλεως, στις 4 Μαΐου και τη 19χρονη κόρη του Ιωάννα που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και η οποία κηδεύεται σήμερα, καθώς εξέπνευσε μετά από ημέρες, έφυγε από τη ζωή και ο παππούς της οικογένειας.

Ο θείος του 51χρονου Βασίλη Κωστόπουλου εξέπνευσε λίγες ώρες πριν από την εγγονή του και κηδεύτηκε χθες συμπληρώνοντας το δράμα που έχει συγκλονίσει το χωριό. Το τραγικό της ιστορίας έρχεται να συμπληρώσει μια τραγική λεπτομέρεια.

Την ημέρα του δυστυχήματος, πατέρας και κόρη φέρεται να επέστρεφαν στο χωριό τους από την Πάτρα, οπού είχαν πάει να διευθετήσουν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την οικογένεια καθώς είχαν οριστεί δικαιούχοι της περιουσίας που είχε μεταβιβάσει ο παππούς, που πέθανε λίγο πριν την εγγονή του. Η περιουσία αυτή θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της πολύτεκνης οικογένειας με τα πέντε παιδιά.

 Η 19χρονη Ιωάννα κηδεύεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι. Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κάλφα.

Το τραγικό τροχαίο είχε γίνει στις 4 του Μάη 111 στη θέση Κυδωνιές. Το αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και κατέληξε να καρφωθεί με την οροφή στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σύγκρουση, ο 51χρονος οδηγός εκτινάχθηκε και κατέληξε στο οδόστρωμα όπως και η 19χρονη συνοδηγός. 

Ο οδηγός πέθανε ακαριαία ενώ η 19χρονη κόρη του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη να κρατηθεί  στη ζωή, χωρίς α τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις