Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χ. Μπονάνος: Εκφράζω τις ευχαριστίες στους νοσηλευτές για τη δύναμη ψυχής και αγάπης προς το συνάνθρωπο

Χ. Μπονάνος: Εκφράζω τις ευχαριστίες στο...

Αυτό αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Σε δήλωση του για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει τα εξής:

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου. Η μέρα αυτή έχει σκοπό να θυμίσει σε όλους μας την ανεκτίμητη συνεισφορά των νοσηλευτών  που με υψηλό αίσθημα ευθύνης είναι καθημερινά κοντά στον κάθε ασθενή παρέχοντας φροντίδα, στήριξη και υψηλή υγειονομική περίθαλψη.

«Σήμερα τιμούμε τους Νοσηλευτές που συμβάλλουν με κάθε τρόπο τόσο στην πρόληψη και  προαγωγή υγείας όσο και στην περίθαλψη και αποκατάσταση του ασθενή. Είναι αυτοί που έρχονται συνεχώς σε επαφή με τον ασθενή, φροντίζοντας, αξιολογώντας, ενημερώνοντας και στηρίζοντας τον άνθρωπο στις πιο δύσκολες στιγμές του. Και φέτος αισθάνομαι ότι έχω χρέος να εκφράσω τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας  για την στήριξη που παρέχουν στο δημόσιο σύστημα υγείας που συνεχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση, διατηρώντας το σε υψηλό επίπεδο και για τη δύναμη ψυχής και αγάπης προς το συνάνθρωπο που επιδεικνύουν καθημερινά. Τους οφείλουμε πολλά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις