Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με επιτυχία το 2ο εκπαιδευτικό εργαστήριο- workshop Πρώτων Βοηθειών στο "Σπίτι του Ηπειρώτη"

Πάτρα: Με επιτυχία το 2ο εκπαιδευτικό ερ...

Έγινε το Σάββατο 7/5/2022 από το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Παράρτημα Πατρών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο «Σπίτι του Ηπειρώτη» στην οδό Μουρούζη 14-16 στην Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022, το 2ο κατά σειρά εκπαιδευτικό εργαστήριο- workshop Πρώτων Βοηθειών από το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Παράρτημα Πατρών.

Με το εν λόγω εργαστήρι όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, δάσκαλοι, υπεύθυνοι και μέλη τμημάτων, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών βρήκαν την ευκαιρία έπειτα από επίδειξη-εκτέλεση να μάθουν τις τεχνικές αντιμετώπισης αιμορραγιών, καταγμάτων και εξαρθρώσεων. Το γεγονός της εισόδου και δραστηριοποίησης δεκάδων ατόμων στο χώρο πολιτιστικών και εκπαιδευτικών λειτουργιών του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, όπως, επίσης, οι καταστάσεις που είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει κανείς στο οικογενειακό, επαγγελματικό και ευρύτερο περιβάλλον του καθημερινά, εύκολα μας κάνουν να αντιληφθούμε τη σημαντικότητα των γνώσεων και των δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών που έλαβαν και αντίστοιχα ανέπτυξαν οι ως άνω συμμετέχοντες.

Το ΔΣ του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πάτρας ευχαριστεί θερμά, δημοσίως τη διεύθυνση του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Πατρών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του και ειδικότερα, τον Αυγουστάτο Διονύσιο, Εκπαιδευτή Σαμαρείτη Πρώτων Βοηθειών, για την υποδειγματική εκπαιδευτική διδασκαλία που επιτέλεσε, όπως, επίσης, τον υπεύθυνο δράσης του ΠΣΠ, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Σπυρίδωνα Χάιδα, για την άψογη οργάνωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις