Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η μεγαλύτερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού «Ημέρες Καριέρας 2022», αυτό το Σάββατο

Η μεγαλύτερη εκδήλωση επαγγελματικού προ...

Στο Ξενοδοχείο Astir το Σάββατο 14/05 στις 17:00-20:00

Τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς - Πάτρα» (Αγυιά, Άνθεια, Κέντρο, Λάγγουρας), πραγματοποιούν την πρώτη, μετά την πανδημία, μεγάλη εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Σάββατο 14/05 και ώρα 17:00-20:00 στο ξενοδοχείο Astir.

Οι «Ημέρες Καριέρας 2022» είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που αφορά  μαθητές από Γ’ Γυμνασίου έως Γ’ Λυκείου και τους γονείς-κηδεμόνες τους. Με τη συμμετοχή της εταιρίας Συμβούλων Σταδιοδρομίας “ORIENTUM” θα πραγματοποιηθεί ανάλυση όλων των περιζήτητων σχολών κάθε Επιστημονικού Πεδίου και θα απαντηθούν ζωντανά όλες οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Επιπλέον, οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού αξίας 150€, τα αποτελέσματα των οποίων θα παραδοθούν από εξειδικευμένους Συμβούλους στο φροντιστήριο της επιλογής τους!

Τα Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ σε μόλις 3 χρόνια λειτουργίας τους στην πόλη μας, αριθμούν για το εκπαιδευτικό έτος 2021-22 περισσότερους από 600 ενεργούς μαθητές όλων των βαθμίδων, οι οποίοι αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς, κάτι το οποίο δηλώνεται και με τη δημιουργία των δύο νέων μονάδων τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά (Αγυιά, Λάγγουρας).

Οι Διευθυντές Σπουδών Αλέξης Καλιακούδας, Παναγιώτης Κλαμπανάς, Αχιλλέας Παπαθανασίου και Διονύσης Φλωράτος ευχαριστούν θερμά όλες τις οικογένειες της πόλης, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ, ακολουθώντας το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (μάθημα στο τραπέζι, αξιολογημένοι καθηγητές, βιβλία Εκδοτικού, πανελλαδικά διαγωνίσματα προσομοίωσης και φύλλα εργασίας, Σύμβουλος καθηγητής) του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου της χώρας. Αποτελεί δέσμευσή τους η συνεχής προσπάθεια για όλο και περισσότερη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των φροντιστηρίων τους με αυστηρή προσήλωση στη νομιμότητα έναντι του κράτους και των εκατοντάδων εργαζομένων τους.

Info

Φροντιστήρα ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Πάτρας:

  • Αγυιά, Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 55, 2613 027136
  • Άνθεια, Φιλίππου Ολυμπιάδος 43-45 & Ακρωτηρίου,2616 000100
  • Κέντρο, Αγίου Νικολάου 99, 2610 346892
  • Λάγγουρα, Καλαβρύτων 52-56,2610340035

www.poukamisas.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά