Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης λίγα λεπτά πριν την μοιραία πτώση στη Ναύπακτο- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης λίγα λεπτά πριν...

Όλα όσα οδήγησαν τη χθεσινή τραγωδία στον αγώνα ορεινού τρεξίματος

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε χαράδρα ο 68χρονος δρομέας από την Πάτρα κατά την διάρκεια του αγώνα 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας στην Ορεινή Ναυπακτία ερευνά η Αστυνομία. Ο αγώνας είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας όπως άλλωσε αναφέρει και η προκήρυξη του αγώνα.

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου εντοπίστηκε η σορός του άτυχου πατρινού δρομέα, ερασιτέχνη αθλητή και φυσιολάτρη. Τραγική φιγούρα ο γιος του ο οποίος μαζί με ένα ακόμα φιλικό πρόσωπο τον αναγνώρισαν όταν οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον ανασύρουν νεκρό.

Δείτε εικόνες του nafpaktianews με τον άτυχο Πατρινό αθλητή Χριστόφορο Δουραμάνη λίγα πριν συμβεί το μοιραίο ατύχημα.

Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο σημείο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η σορός του 68χρονου βρέθηκε παραμορφωμένη από την πρόσκρουση καθώς έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος και ο θάνατος του προφανώς ήταν ακαριαίος.

 Μάλιστα βρέθηκε κοντά στο ποτάμι που βρίσκεται στο περίφημο φαράγγι του Σκα που είναι γνωστό στην περιοχή και σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνο για όσους θελήσουν να το προσεγγίσουν. 

O Χριστόφορος Δουραμάνης βρέθηκε στο κενό σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο όπου ο γκρεμός φτάνει και τα 150 μέτρα. Μάλιστα η προσέγγιση στο σημείο ακόμα και από απλό πολίτη είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται προσεκτική πεζοπορία τουλάχιστον 20-25 λεπτών.

Συλλυπητήρια από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάτρας

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Βασίλης Ζώτος εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Χριστόφορου Δουραμάνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν ένας από τους πιο γνωστούς δρομείς υγείας της πόλης και διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ως εκπρόσωπος της παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις