Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Πάτρα για τον Χριστόφορο Δουραμάνη- Έχασε τη ζωή του πέφτοντας από χαράδρα 70 μέτρων στη Ναύπακτο- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Θρήνος στην Πάτρα για τον Χριστόφορο Δου...

Έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας

Νεότερο: Θρήνος στην Πάτρα από τον ξαφνικό και απίστευτο θάνατο του αθλητή Χριστόφορου Δουραμάνη, που έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων στην Σκάλα Ναυπακτίας ενώ έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες από την ΕΜΑΚ Πάτρας, τους οποίους καθοδήγησε  ένας άλλος αθλητής που είχε ήδη τερματίσει. Δυστυχώς όμως πριν λίγα λεπτά ανασύρθηκε νεκρός.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν πολύ αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα

Ήταν γεννηθείς το 1953 και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο το 2019.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι στους αγώνες στη Ναυπακτία ήταν και η σύζυγός του η οποία τον περίμενε να τερματίσει και η οποία είναι σε κατάσταση σοκ όπως και ο γιος του. Η αναζήτησή του ξεκίνησε όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τερμάτισε.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς και φίλους του Πατρινού Χριστόφορου Δουραμάνη που έπεσε σε χαράδρα στη Σκάλα Ναυπακτίας. Ο 68χρονος αθλητής έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, έχει εντοπιστεί χωρίς της αισθήσεις του και έχει ξεκινήσει η ανάσυρσή του από την βάθους 70 μέτρων χαράδρα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πατρινός είναι ο 68χρονος αθλητής που έπεσε σε χαράδρα στην Σκάλα Ναυπακτίας. Ο άνδρας έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και έχει ξεκινήσει η διαδακασία ανάσυρσής του από τους διασώστες.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 68χρονος αθλητής έχει εντοπιστεί από τους διασώστες και έχει ξεκινήσει η ανάσυρσή του από την βάθους 70 μέτρων χαράδρα.  O άνδρας έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο βρίσκεται ο γιος του. 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε συναγερμό η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας για τη διάσωση αθλητή που έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων στην Σκάλα Ναυπακτίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα της ΕΜΑΚ με έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα για να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή o οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.  Η επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει ώρες καθώς δεν είναι εύκολο να γίνει προσέγγιση στο σημείο όπου έχει πέσει .

To αντίο του ανιψιού του, γνωστού επιχει...

To αντίο του ανιψιού του, γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Ερμή

ΒΙΝΤΕΟ: nafpaktianews.gr

ΒΙΝΤΕΟ: nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις