Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με δάκρυα στα μάτια η Άμπερ Χερντ περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ

Με δάκρυα στα μάτια η Άμπερ Χερντ περιγρ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας, αλλά τα καθημερινά επεισόδια στο σίριαλ της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ είναι σκηνές από την πραγματικότητα. Στο τελευταίο από αυτά, η Χερντ περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια και λεπτομέρειες που σοκάρουν σεξουαλικές κακοποιήσεις και ξυλοδαρμούς, που όμως ο Τζόνι Ντεπ διέψευσε κατηγορηματικά.
Η Άμπερ Χερντ κατεβαίνει από το βήμα καθώς το δικαστήριο κάνει διάλειμμα, όταν βλέπει τον Τζόνι Ντεπ να πλησιάζει προς το μέρος της. Η ηθοποιός κάνει λίγα βήματα πίσω ενώ αστυνομικοί μπαίνουν ανάμεσά τους.

Λίγο νωρίτερα η Χερντ είχε περιγράψει κλαίγοντας τις σεξουαλικές και άλλες κακοποιήσεις της από τον πρώην σύζυγό της πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Κράτησε ένα σπασμένο μπουκάλι κοντά στο πρόσωπό μου, στο λαιμό, στο σαγόνι και είπε ότι θα μου χαράξει το πρόσωπο. Με χτύπησε, με χτύπησε με σφιγμένη γροθιά, με χτυπούσε συνεχώς. Δεν θυμάμαι καν να ένιωσα πόνο. Απλά θυμάμαι τον ήχο της φωνής του Τζόνι. Ούρλιαζε στο αυτί μου ξανά και ξανά και ξανά. Σε μισώ γαμ… Σε μισώ» είπε η ηθοποιός.

Η Χερντ είπε ότι ο Ντεπ τη ζήλευε και ότι όταν γινόταν έξαλλος όταν μάθαινε πως εκείνη γύριζε ερωτικές σκηνές.

«Ήταν θυμωμένος μαζί μου επειδή πήρα τη δουλειά με τον Τζέιμς Φράνκο. Μισούσε, μισούσε τον Τζέιμς Φράνκο και ήδη με κατηγορούσε ότι είχα κάτι σαν κρυφό δεσμό μαζί του στο παρελθόν, επειδή είχαμε κάνει μαζί το Pineapple Express» αποκάλυψε η Χερντ.

Ο 58χρονος ηθοποιός αρνείται οποιαδήποτε βιαιοπραγία και μάλιστα κατέθεσε ότι η Χερντ αποζητά τη βία και τη σύγκρουση. Αν και χώρισαν πριν από 5 χρόνια, είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Με συμβιβασμό ο Τζόνι Ντεπ της κατέβαλε 7 εκατομμύρια δολάρια, όμως σε αυτήν τη δίκη αξιώνει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι με άρθρα και δηλώσεις η Χερντ έβλαψε την καριέρα του.

Η δίκη θα συνεχιστεί για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight