Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα το «αντίο» στην 12χρονη Σωτηρία Μουρελάτου που «έσβησε» αιφνίδια

Σήμερα το «αντίο» στην 12χρονη Σωτηρία Μ...

Απέραντη η θλίψη

Με συντριβή αποχαιρετούν για πάντα τον άγγελό τους, οι τραγικοί γονείς της 12χρονης Σωτηρίας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή προχθές τα ξημερώματα, την ώρα που κοιμόταν.
Ένα φωτεινό πλάσμα, που έμελλε να φύγει νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων.
Ο πόνος ανείπωτος για τους γονείς της, Σπύρο και Ανθούλα Μουρελάτου, οι οποίοι αποχωρίζονται για πάντα την μονάκριβη κόρη τους.

Στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών, θα πουν το τελευταίο αντίο στην Σωτηρία τους, ένα τρυφερό, αγνό, ολόφωτο πλάσμα που έφυγε τόσο νωρίς από την επίγεια ζωή, για να κερδίσει την αιωνιότητα και μια θέση στην γειτονιά των αγγέλων.

Χθες διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στο 12χρονο κοριτσάκι από την περιοχή της Αγυιάς και σύμφωνα με πληροφορίες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν καταγράφηκαν εμφανείς κακώσεις εσωτερικά και εξωτερικά. Αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα, καθώς επίσης και οι απαντήσεις από το δείγμα που έχει σταλλεί στο Ωνάσειο προκειμένου να γίνει έλεγχος γονιδίου αιφνιδίου θανάτου.

Πάτρα: Θρήνος για τη 12χρονη Σωτηρία που κηδεύεται σήμερα- Το μήνυμα του πατέρα της

Αξίζει να αναφερθεί πως η Αστυνομία αποδίδει το τραγικό συμβάν σε παθολογικά αίτια. Από το 1ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών που διενεργείται προανάκριση ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους γονείς και από τους γιατρούς, οι οποίοι έχουν περιγράψει επακριβώς όλα όσα συνέβησαν και ιδίως την τιτάνια προσπάθεια που έγινε για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση του παιδιού τόσο από τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σπίτι όσο και από τους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν – σύμφωνα με πληροφορίες – η μητέρα της 12χρονης πετάχτηκε στον ύπνο της όταν άκουσε το παιδί που κοιμόταν δίπλα της στο ίδιο κρεβάτι μιας και ο πατέρας φέρεται να απουσίαζε λόγω της εργασίας του εκτός Πατρών, να μην μπορεί να αναπνεύσει. Διαπίστωσε πως δεν είχε τις αισθήσεις της και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και αμέσως η κινητή μονάδα με τον έμπειρο γιατρό προέβησαν σε διασωλήνωση και άρχισε αμέσως προσπάθεια να την επαναφέρουν κάνοντας ΚΑΡΠΑ.
Μια προσπάθεια που συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο του Ρίου με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα για να κρατηθεί η 12χρονη στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, η Σωτηρία είχε ήδη αρχίσει το ταξίδι της, για να «πετάξει» ψηλά…

*Εφημερίδα Γνώμη

Συλλυπητήρια Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιου Σταυρογιαννόπουλου

"Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας και σε όλη την τοπική κοινωνία προκαλεί ο πρόωρος χαμός της 12χρονης μαθήτριάς μας Σωτηρίας της Στ΄τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, η οποία έφυγε αιφνίδια και άδικα από κοντά μας. Ο χαμός της μικρής μαθήτριας μας έχει συγκλονίσει εκπαιδευτικούς και μαθητές στην πόλη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς της, στους οικείους της και στην οικογένεια του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις