Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με τραυματία στην Αγίου Νικολάου- Έπεσε πυροβολισμός σε κατάστημα εστίασης- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με τραυματία στη...

Αναστάτωση το βράδυ της Παρασκευής

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμό αναστάτωσε πριν από λίγο την Αγίου Νικολάου και γνωστό κατάστημα εστίασης της περιοχής.

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του πυροβολισμού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου από αυτόν που τον πυροβόλησε και άλλον έναν οι οποίοι τον άφησαν εκεί και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τρία άτομα βρίσκονταν στο πατάρι του καταστήματος, όταν ένας από αυτούς πυροβόλησε τον έναν εκ των δύο υπολοίπων της παρέας, τραυματίζοντάς τον στον μηρό ακι σοτ χέρι. Επικράτησε πανικός με τους πελάτες να βλέπουν έντρομοι τον αιμόφυρτο άνδρα.

Το θύμα της επίθεσης είναι εκτός κινδύνου ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα και σημειώθηκε την ώρα που ο φίλος του τού έδειχνε το καινούργιο του όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.

 Στο σημείο βρίσκεται δύναμη της Αστυνομίας που έχει αποκλείσει το χώρο με κορδέλα, ενώ ερευνάται το αν το περιστατικό έχει σχέση με κυκλώματα της νύχτας καθώς το θύμα και άτομα του περιβάλλοντός του φέρονται να έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις