Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Αχαΐα μετά το σοκαριστικό τροχαίο- Νεκρός ο Βασίλης Κωστόπουλος- Μάχη με τη ζωή δίνει η 19χρονη κόρη του- ΦΩΤΟ

Θρήνος στην Αχαΐα μετά το σοκαριστικό τρ...

Νεκρός επί τόπου ο Βασίλης Κωστόπουλος, στο τραγικό τροχαίο της Τετάρτης, διασωληνωμένη στο ΠΓΝΠ η 19χρονη κόρη του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αγροτικού που το μεσημέρι της Τετάρτης εξετράπη της πορείας του στις Κυδωνιές -στην 111- και βρέθηκε καρφωμένο με την οροφή στις προστατευτικές μπάρες. Ο πατέρας της, οδηγός του οχήματος, ο 50χρονος Βασίλης Κωστόπουλος κάτοικος εν ζωή Κάλφα Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, εκτινάχθηκε κυριολεκτικά στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι δυο τους το μεσημέρι της Τετάρτης επέστρεφαν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο στο σπίτι τους, στο Κάλφα του Δήμου Ερυμάνθου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσγειώθηκε με τον "ουρανό".

Στο σημείο βρέθηκε δύναμη της Πυροσβεστικής όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον πατέρα και την κόρη. Δυστυχώς ο άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς πέθανε επί τόπου από την σφοδρή σύγκρουση ενώ η 19χρονη κόρη του βρίσκεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Στην περιοχή του Ερυμάνθου επικρατεί θρήνος για το τραγικό τροχαίο ενώ όλοι προσεύχονται να βγει νικήτρια η 19χρονη από αυτή τη σκληρή μάχη που δίνει για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις