Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Aναστάσιος Γιατράς Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ- Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

O Aναστάσιος Γιατράς Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ...

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ και αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί, ανέφερε

Ο Αναστάσιος Γιατράς είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του ΣΚΕΑΝΑ – Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας που συγκροτήθηκε σε σώμα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αφού συγκλήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 27ης και 28ης Απριλίου 2022, Γεωργίου Κολλιόπουλου, συγκροτήθηκε σε σώμα ύστερα από μυστική ψηφοφορία των συμβούλων και τα αποτελέσματα όπως προέκυψαν είναι τα εξής:

Πρόεδρος: Αναστάσιος Γιατράς

Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κούλης

Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Ματθαιόπουλος

Ταμίας: Δημήτριος Φάκαλος

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Φάκαλος

Μέλος: Γεώργιος Κολλιόπουλος

Μέλος: Ιωάννης Ροδόπουλος

Μέλος: Κωνσταντίνος Σακκής.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Αναστάσιος Γιατράς σε δήλωση του αναφέρει πως «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί, πορευόμενος αποκλειστικά στην προσπάθεια να αναδειχθεί ο σύλλογος πάνω απ τα πρόσωπα, με προτεραιότητα την εστίαση και μόνο. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Κούλης υπογράμμισε τα εξής:

«Προχωράμε μπροστά. Ο στόχος είναι ένας Μόνο η Εστίαση!».

Ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Ματθαιόπουλος είπε «ευχαριστώ πολύ την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι πολλή και το έργο μας δύσκολο» και ο ταμίας Δημήτριος Φάκαλος τόνισε πως «με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω την θέση την οποία που εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι μου με την ψήφο τους και ο στόχος είναι να πορευτούμε όλοι μαζί με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον της εστίασης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις