Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδηλώσεις για την παγκόσμια μέρα Μαιών/μαιευτών στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Πάτρα: Εκδηλώσεις για την παγκόσμια μέρα...

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Μια ακόμα κοινωνική δράση προγραμματίζει η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» η οποία έκανε γνωστό το στο πλαίσιο των εορτασμών για την Διεθνούς Ημέρας Μαιών/μαιευτών που είναι την Πέμπτη 5 Μαΐου, προγραμματίζει εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ημέρα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει: «Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μαιών/μαιευτών που καθιερώθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Μαιών και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Μαΐου, η Μαιευτική/Γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου μας σε συνεργασία με το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, διοργανώνουν εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ημέρα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 05-05-2022 στο  χώρο του νοσοκομείου από τις 7:30 έως τις 11:00 και στη συνέχεια,  για το κοινό στην Πλατεία Γεωργίου Α’

 11:00-13:00 & 18:00-20:00.

Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη της σπουδαιότητας του ρόλου των μαιών στη διασφάλιση ποιοτικής και αποτελεσματικής μαιευτικής φροντίδας για τις γυναίκες και τα μωρά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7:30 – 11:00 Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας (ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του προσωπικού για την παγκόσμια ημέρα Μαιών)

11:00- 13:00 & 18:00-20:00 Πλατεία Γεωργίου για το ευρύ κοινό (ενημέρωση μέσω φυλλαδίων και φυσικής παρουσίας Μαιών, επίδειξη ΚΑΡΠΑΣ σε νεογνό, εθελοντική αιμοδοσία).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις