Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Εξακολουθεί να αγνοείται ο άνδρας που φέρεται να βούτηξε στο κενό- Αγωνιώδεις αναζητήσεις

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Εξακολουθεί να αγ...

Τo περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αντίρριο

Δραματικές στιγμές βιώνουν από το απόγευμα της Πέμπτης τα στελέχη του Λιμενικού της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες των υπευθύνων ασφαλείας της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου ένας άνδρας άφησε το αυτοκίνητό του και πιθανολογείται πως έπεσε στο κενό. Οι υπεύθυνοι της γέφυρας ειδοποίησαν τις αρχές, από τη στιγμή που έγιναν αντιληπτές οι κινήσεις του άνδρα.

Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα το Λιμενικό με σκάφος για να εντοπιστεί ο άνδρας. Τo περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του. Αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε "βουτιά θανάτου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις