Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Twitter: Προ των πυλών η ιστορική πώληση για 43 δισ. δολάρια

Twitter: Προ των πυλών η ιστορική πώληση...

Έτοιμο να δεχτεί την προσφορά του Έλον Μασκ

Πολύ κοντά σε μία συμφωνία -και μία είδηση- μεγατόνων φαίνεται πως βρίσκονται Έλον Μασκ και Twitter Inc, με την εταιρεία να εξετάζει σοβαρά την πρόταση του ιδρυτή των Tesla kai SpaceX και να είναι έτοιμη να απαντήσει θετικά στην πρότασή του για πώληση του Twitter έναντι 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Reuters, η εταιρεία social media είναι έτοιμη να δεχτεί την "καλύτερη και τελική" προσφορά του Έλον Μασκ (όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε) και να συμφωνήσει μαζί του για μία ιστορική πώληση, η οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το "κακό" -για τον Μασκ- σενάριο να καταρρεύσει το "deal" έστω και την τελευταία στιγμή.

 
Αυτές τις ώρες, πίσω από κλειστές πόρτες, συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, του οποίου λίγο έλειψε να γίνει μέλος και ο CEO της Tesla, προκειμένου να αποφασίσει αν θα πουλήσει τις μετοχές του Twitter έναντι 54,20 δολαρίων ανά μετοχή.

Οι μετοχές του Twitter αυξήθηκαν κατά 4,5% τη Δευτέρα του Πάσχα, με την αξία τους να φτάνει τα 51,15 δολάρια στη Νέα Υόρκη.

Η -εκτός απροόπτου-διαφαινόμενη συμφωνία, θα έχει επέλθει 10 σχεδόν ημέρες από τη στιγμή που ο Μασκ κατέθεσε την πρότασή του, αλλά και τέσσερις ημέρες αφότου παρουσίασε ένα πακέτο χρηματοδότησης για την υποστήριξη της εξαγοράς.

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις