Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μιμή Ντενίση: Ήθελα να προκαλέσω τον εαυτό μου για να βγω από την κατάθλιψη

Μιμή Ντενίση: Ήθελα να προκαλέσω τον εαυ...

Η περιπέτειά της

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του Αντώνη Τρίτση.

 
Πόσο καιρό σάς πήρε να ξεπεράσετε το θάνατο του Αντώνη Τρίτση;

Πάρα πολύ. Νομίζω ότι για μία διετία ήμουν καταρρακωμένη. Εκείνο το χρόνο ήμουν με τον Κάρολο Παυλάκη στο θέατρο και του είπα ότι δεν θα πηγαίναμε μέχρι τέλος σεζόν. Ανεβάζαμε κωμωδία και μου ήταν αδύνατον να κοροϊδεύω τον κόσμο ενώ ήμουν ερείπιο. Ο άνθρωπος κατάλαβε.


Πώς το αντιμετωπίσατε;

Με τη δουλειά. Έφυγα στο εξωτερικό και, όταν επέστρεψα, άλλαξα θέατρο και ανέβασα την «Άννα Καρένινα». Πήγα στο Ακροπόλ και αποφάσισα να κάνω κάτι πολύ μεγάλο. Ήξερα ότι μπορεί και να αποτύχαινα, αλλά ήθελα να βάλω τον πήχη ψηλά για να έχω κάτι να προσπαθήσω. Ήθελα να προκαλέσω τον εαυτό μου για να βγω από την κατάθλιψη.

Υπάρχουν άντρες που μπορούν να σταθούν δίπλα σε μια τόσο δυναμική γυναίκα; Υπήρξαν σύντροφοι που στάθηκαν ουσιαστικά δίπλα σας;

Και τόσοι που στάθηκαν πολλοί είναι! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο. Οι άλλοι μπορεί να με βλέπουν κάπως. Εγώ όπως έβλεπα τη Μιμή όταν πήγαινε στο κολέγιο έτσι τη βλέπω και τώρα. Ξέρω ότι είμαι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος που έχει τις ίδιες επιθυμίες με μια γυναίκα που δεν είναι αναγνωρίσιμη. Βέβαια, ίσως αυτό να μη φαίνεται απέξω.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight