Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βλαντίμιρ Πούτιν: Στη Μόσχα η Αλίνα Καμπάεβα με… νέα εμφάνιση

Βλαντίμιρ Πούτιν: Στη Μόσχα η Αλίνα Καμπ...

Η Καμπάεβα θεωρείται ότι είναι η ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους

Στη Μόσχα, με ανανεωμένη εμφάνιση, εντοπίστηκε η φερόμενη σύντροφος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, ενώ οργίαζαν οι φήμες ότι κρυβόταν σε ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία ή σε πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία.

 Η Καμπάεβα θεωρείται ότι είναι η ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, τα οποία, ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει αναγνωρίσει επισήμως. Η Αλίνα Καμπάεβα έδωσε το “παρών” σε μία εκδήλωση στη Μόσχα και η… φρέσκια επιδερμίδα της πυροδότησε εικασίες ότι η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έχει τον ίδιο πλαστικό χειρουργό με τον αγαπημένο της, Πούτιν, καθώς κυκλοφορούν φήμες για αισθητικές επεμβάσεις και μπότοξ.

“Κάτι έχει αλλάξει στο πρόσωπο της Καμπάεβα… η θρυλική αθλήτρια ήταν ομορφότερη” έγραψε το ρωσικό Cosmopolitan. Το περιοδικό απέφυγε να συνδέσει την Αλίνα με τον Πούτιν, για να γλιτώσει από τη λογοκρισία του ρωσικού κράτους.

Γι’ αυτό στο δημοσίευμα αναφερόταν: “Η Αλίνα Καμπάεβα είναι μία από τις πιο μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς γυναίκες στη χώρα.

Η αθλήτρια σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται δημοσίως, δεν έχει προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα και δεν υπάρχει πιθανότητα να τη συναντήσεις τυχαία στον δρόμο ή σε εμπορικά κέντρα”.

Επίσης, το κανάλι Tol’ko Nikomu στο Telegram επιλέγει προσεκτικά τις λέξεις, που χρησιμοποιεί γι αυτήν,  για να αποφύγει τη ρωσική λογοκρισία και υπονοεί ότι η Αλίνα και ο Πούτιν έχουν τον ίδιο πλαστικό χειρουργό. “Μία νέα σπάνια εμφάνιση από την Αλίνα Καμπάεβα. Αυτή τη φορά είναι ντυμένη απλά και πάλι φαίνεται η βέρα της. Και ναι, η “γραφή” της οικογενειακής αισθητικής είναι αρκετά αισθητή”.

Λέγεται πως η Καμπάεβα και τα παιδιά της βρίσκονταν σε ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία ή σε ένα από τα υψίστης ασφαλείας καταφύγια στα Ουράλια Όρη, στην Αρκτική ή στη Σιβηρία. Η εμφάνιση που έκανε είναι στις πρόβες τη αθλητικής διοργάνωσης  Alina 2022 στη Μόσχα.

Η μόνη δήλωση που έκανε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι η αντίδρασή της στην απόφαση να απαγορευθεί στη ρωσική ομάδα να λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight