Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον συνεργάζονται σε ταινία για τον Σόνι Βακάρο

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον συνεργάζο...

Οι δύο ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι πριν από 24 χρόνια είχαν κερδίσει Όσκαρ σεναρίου για τον "Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ"

Ο Μπεν Άφλεκ και o Ματ Ντέιμον είναι καλοί φίλοι εδώ και πάνω από 25 χρόνια και αναμένεται, όπως έγινε γνωστό να βρεθούν ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη σε ταινία για την ιστορία ζωής του πρώην στελέχους της εταιρείας Nike, Σόνι Βακάρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο γοητευτικοί ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί επιτυχώς στην ταινία «Good Will Hunting – Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» του Γκας Βαν Σαντ το 1997 και είχαν τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου στην απονομή του 1998, θα συμπρωταγωνιστήσουν, θα γράψουν το σενάριο και θα είναι παραγωγοί του νέου κινηματογραφικού έργου που όπως προείπαμε θα αφορά στον Σόνι Βακάρο.

Ο 51χρονος Ντέιμον θα υποδυθεί τον Βακάρο, ενώ ο 49χρονος Άφλεκ θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα υποδυθεί τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.

Η ταινία ακολουθεί την πραγματική ιστορία του ταξιδιού του Βακάρο για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον Μάικλ Τζόρνταν «που τον οδήγησε στους γονείς του Αμερικανού πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και συγκεκριμένα στην ισχυρή, δυναμική μητέρα του, καθώς και σε πρώην προπονητές, συμβούλους και φίλους του».

Ο Τζόρνταν θα είναι μια μυθική φιγούρα που θα αιωρείται στην ταινία και δεν εμφανίζεται ποτέ, ακόμα κι όταν ο Βακάρο προσπαθεί να τον προσεγγίσει αποκτώντας πρόσβαση στους κοντινούς του και γύρω του» αναφέρεται στην περίληψης της ταινίας.

Η Amazon Studios και η Skydance Sports ολοκληρώνουν συμφωνία για την ταινία ενώ η Mandalay Pictures θα αναλάβει την παραγωγή της.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture