Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Α.Ο.Ν.Μ. στο 3μερο Συνέδριο Αθλητισμού στην Πάτρα - Δείτε ΦΩΤΟ.

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Α.Ο.Ν...

Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ" ως αποκλειστικός χορηγός του περιπτέρου της Α.Ο.Ν.Μ.

Στο Συνέδριο με θέμα "Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό" που διεξήχθη στην Πάτρα στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο "Δημήτρης Τόφαλος"” το τριήμερο 8-10 Απριλίου 2022, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και η Α.Ο.Ν.Μ. (Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων) με δικό της περίπτερο και με στόχο τη διάδοση του μηνύματος υπέρ της δωρεάς οργάνων. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η κυρία Ρούλα Αρκά, Πρόεδρος της Α.Ο.Ν.Μ. πραγματοποίησε πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία παρουσιάζοντας το έργο της Ομοσπονδίας και τη σημαντικότητα της διάδοσης του μηνύματος της δωρεάς οργάνων και της μεταμόσχευσης. Το περίπτερο της Α.Ο.Ν.Μ. επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και βέβαια ο Περιφέρειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Η συμμετοχή της Α.Ο.Ν.Μ. στο Συνέδριο υλοποιήθηκε με την σημαντική υποστήριξη -ως αποκλειστικός χορηγός του περιπτέρου- του ιατρού νεφρολόγου, ιδιοκτήτη και επιστημονικά υπεύθυνου της μεγαλύτερης Μ.Χ.Α. στη Δυτική Ελλάδα "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.", ο οποίος με κάθε ευκαιρία στηρίζει έμπρακτα τη δωρεά οργάνων και την μεταμόσχευση. 

Στην κεντρική φωτογραφία, η κα. Ρούλα Αρκά, ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας, ο κ. Γιάννης Αρκάς, ο κ. Σάκης Αναχουρλής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being