Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Πατρινόραμα Απριλίου κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Το Πατρινόραμα Απριλίου κυκλοφορεί στα π...

Στις 15 Απριλίου

Το πανελλαδικό περιοδικό ποικίλης ύλης “πατρινόραμα” κυκλοφορεί με Πασχαλινή έκδοση στα περίπτερα όλης της χώρας από τις 15 Απριλίου 2022, με αποκλειστική συνέντευξη την απόλυτη Ελληνίδα Star, Άννα Βίσση η οποία λέει χαρακτηριστικά: “Στην εποχή μας μετράει πρώτα η εικόνα”. 

 Η Άννα Βίσση, είναι η απόλυτη Ελληνίδα Star. Στην περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού του 2022, βρέθηκε στην Πάτρα για την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» κλέβοντας για μια ακόμα φορά την παράσταση. Σήμερα μιλά αποκλειστικά στο “πατρινόραμα” σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Στο έκτο εορταστικό τεύχος Απριλίου του περιοδικού “πατρινόραμα” μιλούν: 

Ο Βασίλης Φεύγας, Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ: “Δημιουργούμε με αίσθημα ευθύνης δίχτυ ασφαλείας για τους Έλληνες…” 
Ο δικηγόρος, Στέλιος Σούρλας: “Δικαστική παρωδία η δίκη του Ιησού” 
Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας: “Παγκοσμιοποίηση και πανδημίες πάνε μαζί” 
Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, Πρύτανης του ΑΠΘ: “Το ΑΠΘ είναι προσανατολισμένο στο αύριο” 
Ο Δημήτρης Βραχάμης, ιδιοκτήτης του μεζεδοτεχνείου «Αγιονέρι»: “Το στέκι των διασήμων” 
Η Όλγα Τσιμισκή, Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης «Θερμαϊδες» της Γ.Ο. «Η Παναθηναϊκή»: “Ο εθελοντισμός είναι δείκτης πολιτισμού για κάθε κοινωνία” 
Η Μαρία Φαραντούρη, μουσική Πρέσβειρα της Ελλάδας: “Ο Μίκης πρόλαβε κι έζησε την αθανασία του!” 
Η Μαρία Ευθυμία, ιστορικός και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ: “Ελλάδα, μια χώρα χωρίς πλοηγό την Ιστορία” 
O Παύλος Πολάκης, πρώην Υπουργός: “Κρατικοποίηση των τραπεζών και νέο αίμα στη Δικαιοσύνη!” 
Ο Γιάννης Σταθάς, ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας: “Κέντρο των Βαλκανίων, η Αράχωβα” 
Χρήστος Μυλωνάς: “Να ξαναβάλουμε την Ελλάδα, σε όλα τα σπίτια!” 
Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη: “Είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες του Δήμου” 
Ο συγγραφέας Άρης Σφακιανάκης: “Τίποτα δεν είναι εύκολο σ’ αυτήν την κοιλάδα των δακρύων που μερικοί ονομάζουν ζωή!” 
Ο Χάρης Μαριόλης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: “Η πυγμαχομάνα Πάτρα & η …άνοιξη στο άθλημα” 
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος: “Να, γιατί σταμάτησα να γράφω τραγούδια…” 
Μαίρη Βιδάλη: “Το θέατρο είναι η ζωή μου, και η ζωή είναι το θέατρο!” 
Η ηθοποιός, Παναγιώτα Βλαντή: “Δεν θέλω να μένω σε αυτά που έχω κατακτήσει… ” 
Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κούδας: “Ήταν μοιραίο να γίνω ποδοσφαιριστής” 
Ο μετεωρολόγος, Θεόδωρος Κολυδάς: “Oι καταστροφές προέρχονται από τον άνθρωπο και όχι από τα φυσικά φαινόμενα” 
Η Σοφία Βόσσου: “Δεν μετανιώνω καθόλου για αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια” 
 

Ακόμα για το πανελλαδικό “πατρινόραμα” γράφουν: 

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Ιωάννης Παναγόπουλος: “Δε νοείται ανάπτυξη που δεν προϋποθέτει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια” 
Ο Γ.Γ του οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος, Κώστας Παπαδημητρίου: “Ακρίβεια: Βόμβα στα θεμέλια της οικονομικής και κοινωνικής σταθερότητας” 
Όμιλος ΟΤΕ: “Επενδύει στο ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας” 
Η δημοσιογράφος, Ελένη-Μαρία Γαλανάκη γράφει: ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΕΛΛΆΔΑΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΈΣ: Κίνηση ματ ή δαμόκλειος σπάθη; 
Η δημοσιογράφος, Δέσποινα Συριοπούλου γράφει: “Οι βαθιές συνέπειες της σύγκρουσης στην Ουκρανία” 
Ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Στεφανόπουλος γράφει: “Ουκρανία Ώρα Μηδέν – Οι τελευταίες εξελίξεις” 
Για τον Νέο Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, γράφει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος  
“Αγιά Σοφιά”, το Γήπεδο – στολίδι της ΑΕΚ, ένα ρεπορτάζ του Σωτήρη Γεωργίου 
“Οι Έλληνες αιρετικοί της ιατρικής επιστήμης”, του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου
Η Αθηνά Τρανούλη παροτρύνει δημιουργίες για να λάμψουμε τη πιο σημαντική μέρα της ζωής μας! 
Ο Δημήτρης Κούβελας, Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας γράφει: “Η ανάγκη λειτουργίας της φαρμακοεπαγρύπνησης” 
Ο Νίκος Ελευθερίου προτείνει συναρπαστικές παραστάσεις και προτάσεις βιβλίων 
Οι Σωτήρης Ευαγγέλου – Executive chef, Ιωάννης Καρακάσης – Master of wine, Ηλίας Μαμαλάκης – chef – Ταξιδευτής, Dr. Θωμάς Σαββίδης – Καθηγητής Βιολογίας του ΑΠΘ, Μανώλης Παπουτσάκης – Executive chef, Σοφία Ουργαντζίδου – chef – Συγγραφέας γράφουν: Μία πρόταση για την εισαγωγή της γαστρονομίας στο Πανεπιστήμιο 

Παράλληλα, κυκλοφορεί και το περιοδικό “ΕΥ ΖΗΝ”.

Η Πασχαλινή έκδοσή του αποπνέει γεύσεις Ελληνικής παραδοσιακής και δημιουργικής κουζίνας. Η 3η έκδοση του πανελλαδικού περιοδικού γαστρονομίας “ΕΥ ΖΗΝ” αποτελεί μία ωδή στην Ελληνική γαστρονομία και τους εκπροσώπους της, ενώ το εορταστικό πνεύμα είναι διάχυτο στις σελίδες του. Οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν ξεχωριστές γευστικές προτάσεις από διακεκριμένους Σεφ με άρωμα παράδοσης σε μοντέρνες τεχνικές και θα ταξιδέψουν σε γαστρονομικούς προορισμούς της χώρας μας, πραγματικούς θησαυρούς κορυφαίων ΠΟΠ προϊόντων. Ο οίνος, το πιο διανοητικό μέρος του γεύματος, η μουσική που γεμίζει το φλιτζάνι της σιωπής, διαθέτει μία περιζήτητη θέση στο “ΕΥ ΖΗΝ”, αφού κορυφαίοι εκπρόσωποί του όπως ο Γιάννης Καρακάσης MW, ο ιδιοκτήτης του Κτήματος Παπαργυρίου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ), Γιάννης Παπαργυρίου συζητούν για το κρασί και την άρρηκτη σχέση με τον πολιτισμό καθώς και την κουλτούρα του τόπου μας.

Η Πρέσβειρα της Ελληνικής γαστρονομίας στο Παρίσι, Ντίνα Νικολάου σε μία απολαυστική συνέντευξη, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τη σημασία της παρουσίας των Ελληνικών προϊόντων σε διεθνή μενού καθώς και την πορεία της τάσης συγκερασμού της μοντέρνας και παραδοσιακής μαγειρικής.

H Μeatpro, η πρώτη σχολή εκπαίδευσης κρεοπωλών στην Ελλάδα, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία για 7η συνεχόμενη χρονιά και το όραμα του ιδρυτή της Στέλιου Μαστοράκου αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε μία αποκλειστική συνέντευξη για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του κρέατος και το Food Waste.

Ο Head Chef του Αnatolia Restaurant Stalis, Σταύρος Ζεάκης, μιλά για τις εντυπώσεις του από το Masterclass Ελληνικής κουζίνας που παρουσίασε στην Κρατική Σχολή Lycee Hotelier Guillaume Tirel στο Παρίσι, το επίπεδο εκπαίδευσης και τις Γαλλικές Άλπεις που ως Private Chef του Michelin Chef Αλέξανδρου Σαμοίλη άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική του καριέρα.

To δίδυμο της Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας Κωνσταντίνος Κωβαίος και Στράτος Ιωσηφέλλης συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με τη μοντέρνα γαστρονομία δημιουργώντας ένα μοναδικό Πασχαλινό μενού. Ευφάνταστοι συνδυασμοί γεύσεων, όπου κυριαρχούν κρεμώδεις και τραγανές υφές, ένα κρεσέντο γεύσεων που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!

Η Ποντιακής καταγωγής Σεφ και συγγραφέας του best seller Ρίζα μ’ , Σοφία Ουργαντζίδου αναβιώνει ένα υπέροχο παραδοσιακό έθιμο για το Πασχαλινό γεύμα σε παλιό χτιστό φούρνο.

Στο τεύχος αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι νόστιμοι Πασχαλινοί μεζέδες. Ο κύριος εκφραστής του μεζέ αλά Ελληνικά και εναλλακτικά, Μιχαήλ Ζάχαρης, Executive Chef του Omikron Meze, «απογειώνει» τους γευστικούς μας κάλυκες.

Με αφετηρία την πατρίδα του ελαιόλαδου, Κρήτη, η δημοσιογράφος Κατερίνα Καρσιώτη και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Avli, Βασίλης Λεωνίδου, μας ξεναγούν στα μονοπάτια του ελαιοτουρισμού, μίας νέας ταξιδιωτικής τάσης με επίκεντρο το εθνικό μας προϊόν.

 

Σε ένα χρηστικό άρθρο που απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, ο Executive Chef Κωνσταντίνος Κωβαίος εξηγεί ποια είναι τα 5+1 λάθη που εντοπίζονται στα βιογραφικά.

Βουνό και θάλασσα σμίγουν σε ένα νόστιμο ταίριασμα, καθώς ο Chef και επιχειρηματίας Θανάσης Καραίνδρος του βραβευμένου εστιατορίου Μαντρί μας μυεί στο καλό κρέας ενώ ο Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Αλμυρίκι, Κώστας Μπαμπαλίκης, προσφέρει μία άκρως ενδιαφέρουσα συνταγή με έμφαση στα θαλασσινά.

Οι λάτρεις των παραδοσιακών Πασχαλινών γλυκισμάτων θα απολαύσουν σπιτικές συνταγές του επιτυχημένου Master Baker των Μύλων Κεπενού, Παναγιώτη Τζίμα για ένα γιορτινό οικογενειακό τραπέζι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά