Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το μυστηριώδες μήνυμα σε γάζα και η γυναίκα που το έγραψε

Πάτρα: Το μυστηριώδες μήνυμα σε γάζα και...

Νέες αποκαλύψεις

Με την σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ“. Η εκπομπή αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου.

 «Εγώ άφησα το σημείωμα με τη γάζα…»
Το σημείωμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγραφε: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Πάτρα: Έγινε η εκταφή του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας - ΦΩΤΟ

Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: «Γ...ω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής, η γυναίκα που έγραψε το σημείωμα μίλησε για τα όσα συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια:

 «Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με έναν νεαρό τότε. Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της και είπε ότι το έχει ξανακάνει. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου.»

Την εντυπωσίασε το γεγονός πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έμεινε έγκυος από τον Μάνο και τον παντρεύτηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις