Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Εν βρασμώ και χωρίς προμελέτη το έγκλημα επιμένει ο πιλότος

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολάιν για τη μικρή Λυδία

Διεκόπη η δίκη του καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. Στη συνέχεια οι δικηγόροι προχώρησαν σε δηλώσεις με τον συνήγορο της οικογένειας Κράους να αναφέρεται στη μικρή Λυδία η οποία όπως είπε είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου υποστήριξε ότι «δεν υπήρχε προσχεδιασμος και προμελέτη».

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Αθανάσιος Χαρμανης, «ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί και η μητέρα της Καρολάιν όπως είπαν οι ειδικοί στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για το θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννιδης τόνισε πως ο εντολέας του διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ . Όπως ανέφερε ο συνήγορος «δεν υπήρχε προσχεδιασμος και προμελέτη», και ο εντολέας του έδρασε υπό καθεστώς έντονης φόρτισης.

ο συνήγορός του ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή καθώς δεν μπορεί να παραστεί στη διαδικασία λόγω άλλων υποχρεώσεων του. Η δίκη, ειδικότερα, διεκόπη για τις 12 Απριλίου.

 

Στο δικαστήριο παρίσταται και το Φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα που είχε δώσει προς υιοθεσία στην Καρολάιν τη σκυλίτσα Ροξυ που σκότωσε ο πιλότος. Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος του Σωματείου τόνισε πως είναι αποδεδειγμένο από διεθνείς έρευνες ότι το πρώτο στάδιο της ενδοοικογενειακής βίας είναι η κακοποίηση ζώων. Το Σωματείο παρίσταται στο δικαστήριο, ζητώντας την τιμωρία του πιλότου για τον απαγχονισμό του σκύλου της οικογένειας.

Δήλωσε «έγγαμος και χήρος»
 

 
«Έγγαμος και χήρος», δήλωσε στους δικαστές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την έναρξη της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας.

 

Την ίδια ώρα, η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

 

«Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

 

πηγή ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις