Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Κάνουν πράγματα για να αποδείξουν ότι κάτι είναι”

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Κάνουν πράγματα γ...

Το “καρφί” για συναδέλφους του

Ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show“. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την “επιφανειακή” συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων του. 
“Εάν ήξερα ότι φεύγω από την ηθοποιία από δικό μου λάθος, θα ήμουν εντάξει. Κάποια στιγμή, όταν φαν φας όλα αυτά τα “χαστούκια” στη ζωή σου, αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι μέσα σου έχεις μια δύναμη που είναι υπερδύναμη. Αυτή για να την νιώσεις όμως και να την βιώσεις, πρέπει να φας πολλά χαστούκια. Αν την πιάσεις αυτή την δύναμη, δεν εξαρτάσαι από τίποτα άλλο, παρά από τον εαυτό σου. Δηλαδή, σταματάς να λες “αυτός φταίει κλπ”, φταις εσύ. Για τα πάντα. Όποτε δεν με αγχώνει να γυρίσω και να κάνω κάποια άλλη δουλειά” είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

“Πολλοί άνθρωποι κάνουν πράγματα στη ζωή τους μονίμως, για να αποδείξουν ότι κάτι είναι, να υπάρχουν, να γίνουν αποδεκτοί στον κόσμο μέσα από τη δουλειά τους όχι από την προσωπικότητά τους, όχι από αυτό που είναι. Βλέπεις έναν άνθρωπο που περνάει και μπορεί να είναι γνωστός. Ας πούμε ότι είναι ηθοποιός. Και μπορεί να φέρεται κακά σε συναδέλφους ας πούμε αλλά λες “Α αυτός είναι καλός ηθοποιός”. Αυτός αν δεν ήταν ηθοποιός, θα περνούσε απαρατήρητος, δεν θα τον κοιτούσαμε καν. Αυτός παίρνει μια κάπα, την κάπα του ηθοποιού, και λέει τώρα έχω την εξουσία, κάνω ό,τι γουστάρω κλπ. Βγάζοντας την, όταν γυρνάει σπίτι του, δεν είναι τίποτα γιατί δεν έχει προσωπικότητα. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς, να έχουμε προσωπικότητα και να μην μας καθορίζουν η δουλειά ή τα άλλα πράγματα, το τι πρέπει να είμαστε στη ζωή” συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

 
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε και στην πίστη του στον Θεό, καθώς το μέρος που αποτελεί το «καταφύγιο» του είναι το Άγιο Όρος. “Πάω μερικές φορές, κάθομαι. Πάω εκεί με τον εαυτό μου. Μια αυτογνωσία, μια ορθολογική σκέψη για το πού πάω, πού βαδίζω…” ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight