Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Άγιο είχε οδηγός δίκυκλου – Δέχθηκε επίθεση από σκύλο και έπεσε σε φρεάτιο

Ναύπακτος: Άγιο είχε οδηγός δίκυκλου – Δ...

Από ύψος δύο μέτρα

Άγιο είχε οδηγός δικύκλου στις δεύτερες εργατικές κατοικίες Ναυπάκτου. Την ώρα που οδηγούσε σε στενό δρομάκι της περιοχής τη μηχανή του δέχθηκε επίθεση από  αγριεμένο σκύλο μάλλον αδέσποτο που σύμφωνα με πληροφορίες  είχε λουρί. Αρχικά ο άτυχος οδηγός όπως περνούσε από το σημείο δέχθηκε δάγκωμα στο πόδι του και στη συνέχεια ο σκύλος τον κυνήγησε.

Το στενό δρομάκι της περιοχής ήταν αδιέξοδο με αποτέλεσμα ο σκύλος να συνεχίζει τις επιθέσεις με τον οδηγό του δικύκλου να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει μέσα σε τεχνικό φρεάτιο από ύψος περίπου δύο μέτρων. Μέσα στην ατυχία του ευτυχώς στο φρεάτιο δεν έπεσε και η μηχανή για να έχουμε χειρότερα. Τον άτυχο άνδρα έσωσαν κάτοικοι της περιοχής όπου πήγαν στο σημείο αφου νωριτερα ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου που έσπευσε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.


Ο άτυχος άνδρας μετά από εξετάσεις που έκανε στο Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε ότι έσπασε το πόδι του όπου τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα χρειαστεί αρχικά να απέχει από την εργασία του για δύο μήνες εκτός αν χρειαστεί στο μέλλον να γίνει κάποια επέμβαση. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η αστυνομία όπου διενεργεί έρευνα για να δει αν ο σκύλος ήταν αδέσποτος ή ανήκε σε κάποιον πολίτη. Εντύπωση πάντως έκανε ότι ο σκύλος ήταν πολύ αγριεμένος και την ώρα που το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία δάγκωνε τα πλαστικά του οχήματος. 

Nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις