Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Κατάπτυστη παράσταση υπέρ του πολέμου το σόου Ζελίνσκι-Αζόφ στη Βουλή

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Κατάπτυστη παράσταση υπέρ τ...

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή κάνει λόγο για παράσταση που δείχνει την τυχοδιωκτική ευθυγράμμιση της κυβέρνησης & του αστικού πολιτικού συστήματος με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

Σε ανακοίνωση της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α χαρακτηρίζει κατάπτυστη παράσταση υπέρ του πολέμου το σόου Ζελίνσκι-Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μόνο ντροπή! Αυτό ταιριάζει για την ομιλία του Β. Ζελένσκι σήμερα στην Βουλή, μαζί με «ομογενή» του ναζιστικού τάγματος ΑΖΟΦ, όπως ο ίδιος δήλωσε!

Μια παράσταση για την τυχοδιωκτική ευθυγράμμιση της κυβέρνησης και του αστικού πολιτικού συστήματος με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, που φτάνει ως το σημείο να κάθονται προσοχή μπροστά σε φασίστες!

Μετά την απέλαση των 12 Ρώσων διπλωματών, την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, έρχεται τώρα και ο εξευτελισμός της ομιλίας των Ζελένσκι - Αζόφ. Είναι ντροπή για όσους έμειναν και χειροκρότησαν, για την Κατερίνα  Σακελλαροπούλου, τη ΝΔ που τους κάλεσε, αλλά και τους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 που συμμετείχαν στην φιέστα.

Μόνο ο λαός μπορεί να μας γλυτώσει απ’ τον πόλεμο, σε κόντρα με αυτή την πολιτική και το θλιβερό πολιτικό προσωπικό που την υλοποιεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις