Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα -Ήταν υπόδειγμα μητέρας»

Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι σοκαρισμένος, τ...

Δήλωσε υποστήριξη κατηγορίας

"Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα" είπε  ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, σε δηλώσεις του, βγαίνοντας από το γραφείο της Ανακρίτριας, όπου δήλωσε υποστήριξη κατηγορίας. Στις 12.00 το μεσημέρι έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας, με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος απ΄έξω να τον αποδοκιμάζει.

Πρόκειται για την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, του 9χρονου παιδιού του ζευγαριού, για το θάνατο του οποίου έχει προφυλακιστεί η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ωστόσο αρνείται την κατηγορία.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους βγαίνοντας, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα».

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Παράλληλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, «μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ψάχναμε τόσα χρόνια μια απάντηση για τη Μαλένα».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014, απάντησε «δεν ισχύει κάτι τέτοιο». «Σας τονίζω πως ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά σε όλους εμάς», απάντησε σε ερώτηση για το αν είχε παρατηρήσει ποτέ κάτι για τη συμπεριφορά της 33χρονης.

Όσον αφορά στην αίτηση διαζυγίου ο Μάνος Δασκαλάκης το αρνήθηκε καθώς όπως είπε: «δεν μας ενδιαφέρει το διαζύγιο, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά». Όπως συμπλήρωσε, ο ίδιος επικοινώνησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου την πρώτη ημέρα της σύλληψής της και τις επόμενες φορές που προσπάθησε να του τηλεφωνήσει, εκείνος δεν απάντησε.

Πάτρα- Υπόθεση Πισπιρίγκου:Το ανατριχιαστικό σκίτσο που κόλλησαν στο παράθυρο του δωματίου των παιδιών

Όταν ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε χθες στο star ότι θα υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απάντησε στο ερώτημα «γιατί η Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις