Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γιατρούς, λίγο πριν φύγει η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Τα SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ...

"Φονική σκηνοθεσία" τα βασανιστικά επεισόδια που πάθαινε η άτυχη Τζωρτζίνα στα διάφορα νοσοκομεία, όπου νοσηλευόταν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την φρικτή υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, λίγα 24ωρα πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία της. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να χαρακτηρίζουν ως "φονική σκηνοθεσία" τα βασανιστικά επεισόδια που πάθαινε η άτυχη Τζωρτζίνα στα διάφορα νοσοκομεία, όπου νοσηλευόταν.

Στο πλαίσιο αυτής της σκηνοθεσίας, θεωρούν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε “παραπλανητικά SMS” σε γιατρούς, λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσει το 9χρονο κοριτσάκι, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον αιφνιδιαστικό θάνατο της κόρης της από ανακοπή, όπως εκτιμάται.

“Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας, γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει”. Αυτό είναι ένα από τα SMS που είχε στείλει η 33χρονη σε γιατρούς, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το “Το Βήμα της Κυριακής”. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για παραπλανητικά μηνύματα με ψευδή έκκληση για βοήθεια και επίδειξη ενδιαφέροντος. Τις ίδιες ημέρες είχε στείλει άλλο SMS, στο οποίο  απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε “πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως”.

 

Φέρεται, δε, σε επικοινωνία της με τους γιατρούς να επισήμαινε μετ’ επιτάσεως ότι “πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο”. Λέγοντας χαρακτηριστικά σε γιατρούς ότι “μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι «παγοκολόνα»!”.

Όπως μετέδωσε το mega, είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς, εάν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί και η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι, που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και σε σχέση με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, καθώς ετοιμάζονται τα πορίσματα της Τριμελούς Ομάδας Ιατροδικαστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαφοροποιηθούν από τις αρχικές ιατροδικαστικές γνωματεύσεις και αναμένεται να ξεπεραστούν τεχνικά προβλήματα. Είναι πολύ πιθανόν να αναδειχθεί ότι οφείλονται σε εξωτερικό παράγοντα, σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις