Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη της Προϊσταμένης Εισαγγελίας Πατρών στο καταφύγιο Αδέσποτων ζώων

Επίσκεψη της Προϊσταμένης Εισαγγελίας Πα...

Ο Δήμαρχος ανέλυσε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής

 

"Εν όψει της 4ης Απριλίου, μέρας παγκοσμίως καθιερωμένη ως η Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων, η Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πατρών, Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο καταφύγιο Αδέσποτων ζώων του Δήμου που βρίσκεται στο Δρέπανο, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη", ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Σκοπός της επίσκεψης της Δικαστικής Λειτουργού, ήταν να ενημερωθεί ευρέως για την πρόοδο του συνολικού έργου αναφορικά με τη διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην πόλη μας, αλλά και ειδικότερα για τις ενέργειες στην περιοχή του Πανεπιστημίου όπου το πρόβλημα είναι οξυμένο και οι οχλήσεις συχνές. 

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση των φιλοξενούμενων ζώων στο καταφύγιο, για τους χώρους της συνολικής δομής, για την οργάνωση του Δημοτικού κτηνιατρείου, για τις διαδικασίες και τις  αδειοδοτήσεις, για τις δράσεις εκπαίδευσης των παιδιών και ενημέρωσης των πολιτών με στόχο την πρόληψη και αλλαγή της μελλοντικής κατάστασης με όλο και περισσότερο περιορισμό του προβλήματος. 

Εξέφρασε την πεποίθηση πως όλοι οφείλουμε το σεβασμό προς τα ζώα και ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να είναι υπεύθυνοι κηδεμόνες.  

Ο Δήμαρχος ανέλυσε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, την πρόοδο και τις δράσεις εν εξελίξει,  τα εμπόδια, τα προβλήματα και τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν σε κάθε στάδιο, τους τρόπους επίλυσης. Έγινε ξενάγηση  σε όλους τους χώρους (καταφυγίου – ενδιαιτήματος, χώρους για άθληση των ζώων, οίκημα που πρόκειται να λειτουργήσει ως Δημοτικό κτηνιατρείο), και φυσικά παρουσίαση των ζώων που φιλοξενούνται εκεί. 

Η προϊσταμένη Εισαγγελίας εξέφρασε την ικανοποίησή της  για την κατάσταση των ζώων και των χώρων, για την ποιότητα των υπαλλήλων που εκτός των άλλων έχουν επιλεγεί με βάση τις ικανότητες και τη φιλοζωική κουλτούρα τους, για την ιδιαίτερα καλή φροντίδα που χαίρουν τα φιλοξενούμενα αδέσποτα εκεί, για την κατεύθυνση και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, και συμβούλεψε για τη συνέχεια του έργου ούτως ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, το δυνατόν συντομότερο.  

Ήταν μία επίσκεψη που έδωσε σε όλους ιδιαίτερη ικανοποίηση και επιπλέον κίνητρο για τη συνέχιση του έργου μας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις