Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσήχθη η Ρούλα Πισπιρίγκου- Οδηγείται στον εισαγγελέα στην Αθήνα- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσήχθη η Ρούλα Πισπιρίγκου- Ο...

Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούν άνδρες της ασφάλειας την Ρούλα Πισπιρίγκου- Το thebest έξω από το σπίτι της οικογένειας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Pισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου σύμφωνα με πληροφοριες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών από άνδρες της Ασφάλειας. Αυτή την ώρα έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι, ενώ στην γειτονιά επικρατεί αναβρασμός. Πάτρα - Τώρα: Πολιορκία από δημοσιογράφους και κάμερες έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώτος γύρος των τοξικολογικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, με τον κ. Μπουζιάνη να ζητά περαιτέρω έλεγχο του δείγματος εξαιτίας «ύποπτης» ουσίας που ανιχνεύτηκε στην 9χρονη. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης πρόκειται για φαρμακευτική ουσία η οποία δεν συγκαταλέγεται στα μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά σκευάσματα -τρία έως πέντε τον αριθμό- που χορηγούνταν στο άτυχο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega η εν λόγω ουσία είναι η κεταμίνη.

Ο ιατροδικαστής ζητά να μάθει την ποσότητα της ουσίας που βρέθηκε προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι ικανή να προκαλέσει θάνατο ή όχι. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι σε περίπτωση υπερδοσολογίας μπορεί να γίνει τοξική προκαλώντας αλλεργική αντίδραση και σε σύντομο χρόνο θάνατο από ασφυξία λόγω οιδήματος που αποφράσει τις αεραγωγούς οδούς.

Στον οργανισμό της 9χρονης είχε εντοπιστεί σε μεγάλες συγκεντρώσεις και η ουσία τροπονίνη. Το συγκεκριμένο εργαστηριακό εύρημα, είχε ανιχνευτεί στον οργανισμό της Τζωρτζίνας όσο ακόμα βρισκόταν εν ζωή και πιο συγκεκριμένα όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Πάτρας. Η τροπονίνη είναι μια πρωτεϊνη και είναι πιθανό τα αυξημένα επίπεδά της να οφείλονται στην κατάσταση της υγείας της 9χρονης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις