Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Ευαγγελάτος: Οργή στα social media για το ολόγραμμα της νεκρής Τζωρτζίνας στην εκπομπή του

Νίκος Ευαγγελάτος: Οργή στα social media...

Αντιδράσεις στα social media

Με το ολόγραμμα της νεκρής 9χρονης Τζωρτζίνας δίπλα του -ενός από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν στην Πάτρα- εμφανίστηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του Live News, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στο Mega, προκαλώντας οργή στα social media.

Στο στούντιο της εκπομπής είχε δημιουργηθεί ένα 3D γράφημα του νεκρού παιδιού στο οποίο στεκόταν δίπλα ο δημοσιογράφος και μιλούσε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Το avgi.gr αναφέρει ότι κατατέθηκε και καταγγελία στο ΕΣΡ. Στην καταγγελία, ζητείται η παρέμβαση του ΕΣΡ. "Ως τηλεθεάτρια, μου προκαλεί θλίψη, οργή, με προσβάλλει ως νοήμονα άνθρωπο και αμαυρώνει τη μνήμη των παιδιών, χωρίς να αναφέρω τη δαιμονοποίηση της οικογένειας και την κατασκευή ενόχων πριν τις αρμόδιες αρχές" αναφέρει η καταγγελία.

 

"Δηλαδή δέκα άτομα, ενήλικα, με δημοσιογραφική παιδεία σχεδίασαν το τηλεοπτικό δελτίο που είναι κεντρικός παρουσιαστής ο Ευαγγελάτος και συμφώνησαν όλοι να γίνει αυτό που έγινε με το νεκρό παιδί; Και έχουν μούτρα να καθορίζουν τι θα αναδειχθεί ως είδηση κάθε μέρα; Καλά να πάθουμε" είναι ένα από τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η εμφάνιση του Νίκου Ευαγγελάτου, ενώ ορισμένοι το χαρακτήρισαν "ύβρι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις