Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Μπιγιόνσε, Μπίλι Άιλις, Ρίμπα ΜακΕντάιρ και Σεμπαστιάν Γιάτρα θα τραγουδήσουν στα Όσκαρ

Μπιγιόνσε, Μπίλι Άιλις, Ρίμπα ΜακΕντάιρ ...

Θα ερμηνεύσουν τα υποψήφια για Όσκαρ τραγούδια τους στην τελετή απονομής την Κυριακή 27/3/2022

Η σούπερ σταρ Μπιγιόνσε, η Μπίλι Άιλις και ο αδελφός της Φινέας, η Ρίμπα ΜακΕντάιρ και ο Σεμπαστιάν Γιάτρα θα ερμηνεύσουν live τις επιτυχίες τους που είναι υποψήφιες στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στη φετινή τελετή των βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Η Μπιγιόνσε θα ερμηνεύσει το «Be Alive» (που έχει γράψει μαζί με τον Dixson) από την ταινία «King Richard – Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» που είναι υποψήφια για άλλα πέντε βραβεία, μεταξύ άλλων, και για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και το Όσκαρ Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Γουίλ Σμιθ.

Η Μπίλι Άιλις και ο Φινέας θα ερμηνεύσουν το θεματικό τους τραγούδι από τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», ταινία που είναι επίσης υποψήφια στις κατηγορίες Καλύτερος Ήχος και Καλύτερα Οπτικά Εφέ.

Οι Μπιγιόνσε και Μπίλι Άιλις και Φινέας Ο’ Κόνελ αξίζει να σημειωθεί πως είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι για Όσκαρ.

Ο Σεμπαστιάν Γιάτρα θα τραγουδήσει το «Dos Oruguitas» το οποίο ερμηνεύει στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Encanto: Ένας κόσμος μαγικός» της Disney (ο Λιν Μάνουελ Μιράντα είναι υποψήφιος για Όσκαρ για το συγκεκριμένο τραγούδι). Η συνθέτρια Ζερμέν Φράνκο είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική και το «Encanto» διεκδικεί επίσης το βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Ο Βαν Μόρισον είναι επίσης υποψήφιος για το τραγούδι του «Down to Joy», το οποίο έγραψε και ερμήνευσε για το φιλμ «Belfast» του Κένεθ Μπράνα, φιλμ που είναι υποψήφιο για επτά βραβεία Όσκαρ, μεταξύ άλλων και στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας και της σκηνοθεσίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, ο Βαν Μόρισον προσκλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, αλλά δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση επειδή είναι σε περιοδεία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο Τράβις Μπάρκερ, η Sheila E. και ο Ρόμπερτ Γκλάσπρ θα εμφανιστούν επίσης στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ μαζί με τον μουσικό διευθυντή Άνταμ Μπλακστόουν. O D-Nice και οι Samples θα εμφανιστούν επίσης κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής.

Θεωρητικά φαβορί μοιάζει η Μπίλι Άιλις για το "No Time to die" με την Μπιγιόνσε να έχει τα φόντα να κάνει την ανατροπή.

*Τέλος η 67χρονη Ρίμπα ΜακΕντάιρ θα ερμηνεύσει live το κομμάτι «Somehow You Do» από την ταινία του Τζον Άβνετ «Four Good Days» που σηματοδοτεί την 13η αισίως υποψηφιότητα για Όσκαρ της δημιουργού του τραγουδιού, Diane Warren - Νταϊάν Ουόρεν, η οποία να θυμίσουμε πως έχει υπάρξει υποψήφια για Όσκαρ κατά το παρελθόν με δυνατά κομμάτια όπως το «Because you loved me» με ερμηνεύτρια την Σελίν Ντιόν από την ταινία «Υπόθεση πολύ προσωπική» του Τζον Άβνετ το 1997, με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τη Μισέλ Πφάιφερ.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture