Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Guest Picks: Οι 5 αγαπημένες ταινίες του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην πλατφόρμα του Cinobo

Guest Picks: Οι 5 αγαπημένες ταινίες του...

Η 18λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo

Ο γνωστός σινε-κριτικός Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που είναι και συνεργάτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, εγκαινιάζει τα Guest Picks, το νέο πρότζεκτ της πλατφόρμας του Cinobo.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Ο μέσος άνθρωπος περνά 36 λεπτά την ημέρα για να διαλέξει ποια ταινία θα δει. Το Cinobo δίνει μόνιμη λύση σε αυτό τον γολγοθά με περιεχόμενο που φροντίζουν οι curators -οι άνθρωποι πίσω από το πρόγραμμα της πλατφόρμας. Αφιερώματα σε είδη, πρωτότυπες συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων, προτάσεις μέσα από το blog, τα social media και το newsletter του.

Στη νέα του ενότητα με τίτλο Guest Picks, το Cinobo βρίσκει έναν ακόμα τρόπο να δώσει απάντηση στο ερώτημα “Τι να δω απόψε;” ζητώντας “βοήθεια” αυτή τη φορά, από γνωστούς σινεφίλους και φανς της πλατφόρμας. Προσκαλεί στο στούντιο προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, της μόδας, του σινεμά, τους ζητά να φτιάξουν στην πλατφόρμα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες και συζητά μαζί τους γι’ αυτές.

Οι καλεσμένοι του Cinobo μοιράζονται κινηματογραφικές αναμνήσεις, εξηγούν τον τρόπο που οι ταινίες τούς έχουν σημαδέψει, και απαντούν στο γιατί θα τις σύστηναν ανεπιφύλακτα στους φίλους τους, σε μία συζήτηση που περνά από το σινεμά στο φαγητό και από τα φεστιβάλ του κόσμου στην καθημερινότητα της πόλης.

Κάθε μήνα, ένας νέος καλεσμένος θα παρουσιάζεται στα Guest Picks του Cinobo και εγκαινιάζοντας την ενότητα, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Πόσο καλά τις θυμάται; Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από κάθε επιλογή; …και πολλά ακόμα.

Η 18λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι  ταινίες της λίστας «στριμάρουν» στο cinobo.com στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Δείτε το Blog Post εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture