Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο νέος Μπάτμαν κράτησε και πάλι τα ηνία στο Ελληνικό και στο Αμερικανικό boxoffice

Ο νέος Μπάτμαν κράτησε και πάλι τα ηνία ...
Μαρτάτος Tάκης

Στα Αμερικάνικα ταμεία σε 17 μέρες έπιασε τα 300 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις ενώ & στη χώρα μας ήδη κοντεύει τα 210.000 εισιτήρια πανελλαδικά

Ο εντυπωσιακός όσο και σκοτεινός νέος «The Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τη Ζόι Κράβιτς κράτησε και το περασμένο 4ήμερο την πρωτιά στο εγχώριο boxoffice κόβοντας σε 122 αίθουσες πανελλαδικά, άλλα 27.485 εισιτήρια και φτάνοντας σε σχεδόν 3 εβδομάδες τα 207.425 εισιτήρια.

Στην Πάτρα η ταινία του Ματ Ριβς παίζεται στην 2η αίθουσα του Πάνθεον και στα Odeon Veso Mare. H αλήθεια είναι πως ο νέος Μπάτμαν με τη φόρα που έχει άφησε πίσω του τις καινούριες ταινίες που βγήκαν. Όπως έγραψε το flix.gr, με λίγο παραπάνω από 100 θεατές μέσο όρο ανά οθόνη και αρκετά παρακάτω από τον αριθμό αυτόν ξεκίνησαν οι δύο περιπέτειες της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, το «Ασθενοφόρο» του Μάικλ Μπέι με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και η κωμική περιπέτεια σε διανομή της Odeon, «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή», με τους Ράιαν Ρέινολντς, Σάλμα Χάγιεκ και Σάμιουελ Τζάκσον. Το πρώτο φιλμ, με τίτλο «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή», είχε μαζέψει τον Αύγουστο του 2017, 10.677 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής του φτάνοντας συνολικά κοντά στα 42.000.

Το «Ασθενοφόρο» σε 77 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε το 4ήμερο της πρεμιέρας του, 8.099 εισιτήρια ενώ «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή», σε 46 αίθουσες πανελλαδικά, έκανε ξεκίνημα με 4.046 εισιτήρια.

Και οι δύο αυτές ταινίες παίζονται στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Επιστρέφοντας στον «The Batman», στο Αμερικάνικο boxoffice κατάφερε να ξεπεράσει σε 17 μέρες προβολής το φράγμα των 300 εκατ. δολαρίων στα οποία προστίθενται άλλα 298 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Τέλος πολύ συγκρατημένο ήταν το ντεμπούτο της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια», ένα φιλμ φόρος τιμής στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα (στην Πάτρα προβάλλεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον) που μαζί & με τα previews περιορίστηκε στα 3.400 εισιτήρια σε 39 αίθουσες πανελλαδικά, στο ξεκίνημα του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture