Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επική γκάφα του Βρετανού υπουργού Άμυνας: Μίλησε με Ρώσους φαρσέρ νομίζοντας οτι είναι ο Ζελένσκι!

Επική γκάφα του Βρετανού υπουργού Άμυνας...

Είπε μεταξύ άλλων στους φαρσέρ ότι τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα

Δυο Ρώσοι επαγγελματίες φαρσέρ προσπάθησαν να παραπλανήσουν τον Βρετανό υπουργό Άμυνας, Μπεν Γουάλας. Και μάλλον τα κατάφεραν ενώ εκείνος βρισκόταν στην Πολωνία. 

Οι Ρώσοι φαρσέρ, έκαναν μαζί του βιντεοκλήση και έδωσαν στην δημοσιότητα απόσπασμα από αυτή την κλήση. Ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας. Όπως θα δείτε, στο βίντεο ο υπουργός Άμυνας μοιάζει λίγο σκεπτικός όταν αρχίζουν και του κάνουν περίεργες ερωτήσεις. Το δίδυμο των φαρσέρ Βόβαν και Λέξους ρωτούν μεταξύ άλλων τον Βρετανό υπουργό Άμυνας αν θα υποστηρίξει το πυρηνικό πρόγραμμα της Ουκρανίας. (Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία υποστηρίζει ότι η Ουκρανία θέλει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα).

Σε άλλο σημείο ο Γουάλας υποπίπτει σε γκάφα ολκής λέγοντας ότι στην χώρα του λιγοστεύουν τα αντιαρματικά όπλα. 

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτήματα για το πως δυο Ρώσοι φαρσέρ κατάφεραν να φτάσουν στον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας και να μιλήσουν μαζί του για τόσο λεπτά ζητήματα.

Η βρετανική κυβέρνηση κάνει λόγο για «πειραγμένο» βίντεο και μάλιστα ανώτατος Βρετανός αξιωματούχος δήλωσε στην Daily Mail ότι όλα αυτά είναι βλακείες. «Έχουμε άπειρους αντιαρματικούς πυραύλους. Τους κατασκευάζουμε στο Μπέλφαστ», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ εκτιμάται ότι στόχος της φάρσας ήταν η υπουργός Εσωτερικών, Πρίτι Πατέλ αλλά ειδικά για το θέμα αυτό εκτιμήθηκε ότι πιο αρμόδιος είναι ο υπουργός Άμυνας.

Τώρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι πριν περάσει το τηλεφώνημα στον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις