Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος που είχε εξαφανιστεί – Τον αναζητούσε και η Νικολούλη

Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος που εί...

Η σορός του βρέθηκε στα νερά της λίμνης Πολυφύτου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κοζάνη, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 55χρονος που αγνοείτο στην περιοχή από τις 25 Φεβρουαρίου.

 Η σορός του άτυχου 55χρονου από την Αιανή Κοζάνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας από ψαράδες στα νερά της λίμνης Πολυφύτου, κοντά στο χωριό Σπάρτο. Ήταν σε τυμπανιαία κατάσταση.  Οι αλιείς ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και λίγο αργότερα η σορός του μεταφέρθηκε στην Κοζάνη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.  Ο Γιάννης Μπουλοκώστας 55 ετών εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του για να πάει στην εργασία του.

 Ο χειριστής μηχανημάτων στη ΔΕΗ Πτολεμαϊδας και πατέρας δύο παιδιών, έμενε στην Αιανή Κοζάνης.  Το αυτοκίνητό του βρέθηκε ξεκλείδωτο την ίδια ημέρα, στη Γέφυρα Πολυφύτου, στα Σέρβια Κοζάνης. Ένας ψαράς τον είδε να στέκεται στη γέφυρα εκείνο το πρωινό, αλλά υπέθεσε ότι ψάρευε και δεν του μίλησε. Στις έρευνες που έγιναν στη λίμνη, έλαβαν μέρος πυροσβεστική, αστυνομία, ΕΜΑΚ, και εθελοντές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις