Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασφαλής ο Έλληνας πρόξενος της Μαριούπολης - Θα διανυκτερεύσει στην Μπερντιάνσκ

Ασφαλής ο Έλληνας πρόξενος της Μαριούπολ...

Την Τετάρτη θα φτάσει στη Ζαπορίζια

Στην περιοχή Μπερντιάνσκ θα διανυκτερεύσει ο Μανώλης Ανδρουλάκης όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης.

Ο πατέρας του Έλληνα Πρόξενου στη Μαριούπολη, του μοναδικού ξένου διπλωμάτη, που παρέμενε στην πόλη, συγκινημένος αλλά και φανερά ανακουφισμένος μίλησε στην ΕΡΤ: “Έχω μιλήσει με τον γιο μου πριν από ένα δίωρο περίπου στο κινητό και αυτή την στιγμή είναι εν κινήσει προς την Ζαπορίζια. Είναι με ένα κονβόι τριών λεωφορείων που επιβαίνουν οι υπάλληλοι του ΟΑΣΕ και ο ίδιος. Βέβαια τώρα φτάσανε σε μια άλλη πόλη μικρότερη πριν από την μεγάλη πόλη της Ζαπορίζια και θα διανυκτερεύσουν εκεί γιατί δεν πρόλαβαν να φτάσουν. Είναι καλά στην υγεία του, είναι ευδιάθετος, έχει μιλήσει με την οικογένειά του και με εμάς και συνεχίζουν τώρα που μπήκαν στο πρόγραμμα της επιστροφής” τόνισε ο Γιώργος Ανδρουλάκης.

Ξεκινώντας από τη Μαριούπολη και αφού πέρασαν πολλά ρωσικά και ουκρανικά μπλόκα ο Έλληνας Πρόξενος μαζί με τους υπόλοιπους εγκλωβισμένους κατέληξαν στην περιοχή Μπερντιάνσκ, όπου θα διανυκτερεύσουν λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ αύριο αναμένεται, με αστυνομική συνοδεία να φτάσουν στη Ζαπορίζια.

“Εγώ είμαι μαζί με την σύζυγό μου εδώ στο σπίτι μου με την νύφη και το εγγονάκι μου. Στην Μαριούπολη γίνονται μάχες στο κέντρο της πόλεως και αύριο, μεθαύριο θα τελειώσουν. Είναι κατεστραμμένη πόλη με πολλά προβλήματα. Η πόλη θα καταληφθεί από τους Ρώσους και από εκεί και πέρα δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί” πρόσθεσε ο πατέρας του Έλληνα πρόξενου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις