Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στις 19 Μαρτίου στην Πάτρα ο Πρωθυπουργός για την Πατρών Πύργου;

Στις 19 Μαρτίου στην Πάτρα ο Πρωθυπουργό...

Σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στην περιοχή για την εκκίνηση των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο

Η19η Μαρτίου (Σάββατο) είναι η πιθανή ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα, με την ευκαιρία εκκίνησης του έργου της Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», τα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού έχουν σχεδόν στηθεί στον οδικό άξονα Πατρών– Πύργου (είναι σχεδόν έτοιμα τα δύο σε Καμίνια και Καραίικα ενώ ετοιμάζεται άλλο ένα στην Αμαλιάδα).

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού, μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, έχει πλέον τεθεί οριστικά επί τάπητος, ωστόσο τα πάντα τελούν υπό αίρεση, δεδομένων των διεθνών εξελίξεων.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού, εδώ και αρκετό καιρό προγραμματιζόταν για τα μέσα Μαρτίου και αφού προηγουμένως ήσαν όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το σημαντικό οδικό έργο, ενώ τις τελευταίες ημέρες θα αποφασιστεί εάν η σχετική τελετή γίνει στα εργοτάξιο των Καμινίων, των Καραιίκων ή της Αμαλιάδας.

Τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν έχουν τηρηθεί, ωστόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιουργεί «μεταβλητές» που είναι δύσκολο να προβλεφθούν και γι’ αυτό στο Υπουργείο Υποδομών και το Μαξίμου έχουν «τσεκάρει» την 19η Μαρτίου 2022, πλην άλλου απροόπτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις