Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός» της Γεωργίας Μπίκα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση

«Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός» της Γεω...

Στο Συμβούλιο πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης πλέον η υπόθεση

Η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνά της για την υπόθεση βιασμού της 24ωρης Γεωργίας Μπίκα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως αναφέρει το Mega, δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός από την ιατροδικαστική εξέταση και δύο καταθέσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Έτσι, η ανακρίτρια παραπέμπει την υπόθεση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο θα κρίνει αν η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο ή αν θα γίνει δίκη.


Η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι όσα κατήγγειλε η Γεωργία είναι αλήθεια και ετοιμάζει έκθεση με 20 ερωτήματα, που θα τεθεί στο Συμβούλιο, στο οποίο θα υπάρχουν 20 παραβάσεις της Αστυνομίας και των ιατροδικαστικών Αρχών στη διαχείριση της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φέρεται πως έδειξαν αρνητικό δείγμα σε ναρκωτικές ουσίες που θα μπορούσαν να κάμψουν τις αντιστάσεις της 24χρονης, ενώ η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στο δείγμα ούρων της Γεωργίας Μπίκα ήταν ελάχιστη.

Για την υπόθεση κατηγορείται ένας 27χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας.

 
Ο 27χρονος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις