Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Hotel «Καρναβάλι 2022»: Από 60% έως 90% η πληρότητα

Hotel «Καρναβάλι 2022»: Από 60% έως 90% ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Δούλεψαν μόνο στο κέντρο της Πάτρας

Το Πατρινό Καρναβάλι επέστρεψε μετά από δυο χρόνια, ίσως με μια άλλη μορφή, αλλά αρκετοί ήταν οι επισκέπτες που επέλεξαν να επισκεφθούν την Αχαϊκή πρωτεύουσα το τριήμερο.

Τα ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας, κατάφεραν να πάρουν «ανάσα», αλλά περισσότερα και άλλα λιγότερο. «Δουλειά είχαν μόνο τα ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας και όχι πέριξ αυτής. Κάποια είχαν 60% πληρότητα και κάποια άλλα έφτασαν μέχρι και 90%» αναφέρει στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Η νεολαία, ήταν αυτή, που κατά κύριο λόγο, ήρθε στην Πάτρα να διασκεδάσει. Αλλά όχι μόνο αυτή. Ο κ. Διαμαντόπουλος, εξηγεί: «Ο κόσμος που ήρθε και κάποιοι από αυτούς προτίμησαν να μείνουν στα ξενοδοχεία, δεν ήταν μόνο νεολαία, υπήρχαν και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα  που επί πολλά χρόνια έρχονται στο καρναβάλι της Πάτρας και έτσι έκαναν και φέτος. Βέβαια κάποιοι από αυτούς δεν είχαν υπολογίσει ότι θα υπάρξει τόσος μεγάλος συνωστισμός αφού ο Δήμος δεν είχε συγκεκριμένες εκδηλώσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν ήρθαν οικογένειες και δεν έγιναν και οργανωμένες εκδρομές».

Μιλώντας, γενικότερα για το φετινό Καρναβάλι, σε σχέση με τα ξενοδοχεία και τις συνθήκες της εποχής, ο κ. Διαμαντόπουλος, τονίζει: «Το πρώτο βήμα έγινε, κόσμος ήρθε και διασκέδασε. Δεν ήταν βέβαια αυτό που περιμέναμε και πιστεύαμε αλλά σχετικά με την εποχή που ζούμε, την πανδημία, την ακρίβεια και τον πόλεμο που ουσιαστικά είναι δίπλα μας, υπήρξε κίνηση. Στον κόσμο δεν υπάρχει αισιοδοξία και χαρά, ο πόλεμος μέσα στην Ευρώπη, δημιουργεί άσχημα συναισθήματα που δεν προδιαθέτουν  για διακοπές».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις