Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα για τα σημάδια και τις εκδορές στα πρόσωπα των παιδιών- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα για τα σημάδια...

Οι δυσεπίλυτοι γρίφοι και ένα επιπλέον στοιχείο στο επίκεντρο των ερευνών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο των τριών παιδιών

Οι πρόσφατες γρατζουνιές στη μύτη της Μαλένας και το έκζεμα γύρω από το στόμα της Ίριδας. Οι δυσεπίλυτοι γρίφοι και ένα επιπλέον στοιχείο στο επίκεντρο των ερευνών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σε ό,τι αφορά στις εκδορές και τις αμυχές που φέρεται να είχε η Μαλένα στη μύτη της και να προκύπτουν από φωτογραφίες, η μητέρα των νεκρών κοριτσιών απάντησε  το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και στην Ζήνα Κουτσελίνη, μέσω μηνυμάτων, ύστερα από τις υπόνοιες ότι οι εκδορές είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από τα χέρια ενός παιδιού.

Για την κοκκινίλα που φέρεται να είχε στο μάγουλο η Μαλένα και τις εκδορές είπε ότι τα είχε από μωρό, κι οφείλονται στην ατοπική δερματίτιδα.

Για τα χείλη της Ιριδας, που επίσης φαίνονταν σε φωτογραφία να έχουν εκδορές κι αμυχές είπε ότι το είχε πάθει από την πιπίλα κι από τα σάλια κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «μας είχε δώσει κρέμα γι αυτό η παιδίατρος».

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις