Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πατρινό Καρναβάλι «αντέχει»! Η πληρότητα στα ξενοδοχεία και οι χιλιάδες επισκέπτες

Το Πατρινό Καρναβάλι «αντέχει»! Η πληρότ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

10.000 αναμένεται να ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ

Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που αναμένεται να επισκεφθούν την Πάτρα το τριήμερο του Καρναβαλιού. Παρά το γεγονός ότι οι μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις  δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, επισκέπτες από όλη την Ελλάδα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στην πόλη προκειμένου να διασκεδάσουν και να ζήσουν, όσο είναι δυνατόν, κάτι από τη μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού.  Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία της πόλης έχουν κλειστεί, όπως και τα εισιτήρια αφού πολλοί επιλέγουν να ταξιδέψουν με το υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Πάτρας, Ηλίας Μεντζελόπουλος , «υπάρχει κίνηση που στο κέντρο φτάνει το 80-90%. Στην Περιφέρεια δεν φτάνουμε αυτό το νούμερο, είναι γύρω στο 60-70%. Παρά το γεγονός ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις, ο κόσμος ήθελε να ταξιδέψει και να έρθει στην Πάτρα. Είναι γεγονός ότι επισκέπτες έρχονται από όλη την επικράτεια. Θεωρούμε ότι αν γινόντουσαν και παρελάσεις, η ζήτηση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, «υπάρχει άνεμος αισιοδοξίας και ο κόσμος κινείται. Δεν αγγίζουμε την κίνηση του 2019 όμως η εικόνα είναι καλή. Είμαστε 40% κάτω σε σχέση με το 2019 όμως η κίνηση είναι σαφώς αυξημένη σε σχέση με τα δύο χρόνια πανδημίας. Έρχονται από όλες τις πόλεις φέτος και ελπίζουμε ότι θα δώσουμε μία καλή εικόνα. Υπολογίζουμε ότι αυτό το τριήμερο να ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ ως την Πάτρα, περίπου 10.000 άτομα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις